Kunci Gitar Jihan Audy Ft. Gaclex - Bojo Keplese

Kunci Gitar/Chords Jihan Audy Ft. Gaclex - Bojo Keplese yang di release pada tangal 29 November 2018. Berikut Kunci Gitarnya:

Intro G D Em A D

        D
wes tak rasak-rasakne
        D
wes tak takokne-takokne
     D                    A
nyatane koncomu do meneng ae..
    A
tibane kowe preman
        A
nggak doyan penggawean
    A                       D
sedino dino mung seneng keluyuran..

        D
wes tak tutup-tutupi
        D
wes tak rapet-rapeti
     D                  A
nyatane kowe malah soyo ndadi..
     A
rupo pancene ganteng
    A
ketoro kantong anteng
    A                      D
tibane mung nggawe endasku puyeng..

Chorus
            G                D
 ku nyambut gawe.. nggolekne kowe
        A                      D
 tapi kowe malah soyo kleja kleje
         G               D
 macakmu dukun.. mangano sabun
          Em          A            D    
 wes ra kuat ngempet aku trimo goodbye..
 
    Bm
aku wong lanang ganteng isih akeh sing antri
        Em
perawan rondo ngenteni kabeh podho njaluk rabi
    G           A
cukupo mbok kedepi
         D         Bm
mesti kintil ora bali
      Em       A
ra percoyo jajalo
        D
mesti wae kowe kegi..

     Bm
kowe kegeden ge-er nganti koyo wong kenthir
     Em
awak kebak tatoan gambar nogo, gambar ulo
 G        A
ulo ulo suwung
        D            Bm
ngakumu yo panggah joko
   Em         A
ndisek dikandani
      D
tapi aku ra percoyo..

Musik D Em A D
        Bm Em A D
        
 D
aku kok pasangi pati geni telung dino
  D
ilmu dukun jowo
        A
mandine tang puluh dino
       A
nggawe bulu perindu ben aku rindu padamu
    A
sekarang konangan
          D
terlanjur dadi bojomu..

Chorus
            G                D
 ku nyambut gawe.. nggolekne kowe
        A                      D
 tapi kowe malah soyo kleja kleje
         G               D
 macakmu dukun.. mangano sabun
          Em          A            D    
 wes ra kuat ngempet aku trimo goodbye..
 
    Bm
aku wong lanang ganteng isih akeh sing antri
        Em
perawan rondo ngenteni kabeh podho njaluk rabi
    G           A
cukupo mbok kedepi
         D         Bm
mesti kintil ora bali
      Em       A
ra percoyo jajalo
         D
mesthi wae kowe kegi..

     Bm
kowe kegeden ge-er nganti koyo wong kenthir
     Em
awak kebak tatoan gambar nogo, gambar ulo
 G        A
ulo ulo suwung
        D            Bm
ngakumu yo panggah joko
   Em         A
ndisek dikandani
      D
tapi aku ra percoyo..

 D
aku kok pasangi pati geni telung dino
  D
ilmu dukun jowo
        A
mandine tang puluh dino
       A
nggawe bulu perindu ben aku rindu padamu
    A
sekarang konangan
          D
terlanjur dadi bojomu..

      G           D
wes kadung.. keplese..
       Em         A     D
opo mending.. tak tombokne eeee..
Judul : Bojo Keplese
Artis : Jihan Audy Ft. Gaclex
Pencipta : Husen Kuda
Album : New Arista Best Jihan Audy
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.