Kunci Gitar Happy Asmara - LDR (Layang Dungo Restu)

Capo di fret 5
Intro Am  G  F G Am
        Am  G  F G Em Am

Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         G                   Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
    Am                      Em
senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                Am
dongakno aku karo restumu..
G                    Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..

Reff
        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati..
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati..
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku..

Musik Am Em G Am
        Am Em G Am

Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         G                   Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
    Am                      Em
senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                Am
dongakno aku karo restumu..
G                    Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..

Reff
        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati..
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati..
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku..

        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati..
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati..
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku..

Outro G Em Am
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.