Kunci Gitar Happy Asmara - Kowe Lungo Ninggal Aku

Capo di fret 6
Intro C Em F G

C                   Em
 mbiyen kowe.. njanjeni.. aku
F                   C         G
 arep urip.. bebarengan karo aku..
C                      Em
 neng nyatane.. kowe malah ro mantanmu
F                         G
opo to salahku.. kok kowe medot tresnoku..

C                 Em
 loro ati iki.. loro rasane..
F                    C          G
 kelingan janjimu, seprono seprene..
C                    Em
 kowe pancen PHP ngrusak sekabehe..
        F                G
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

Reff
         F           G
 kowe lungo ninggal aku
         C               Am
 tanpo sebab langsung mlayu
            Dm      G
 ra nganggo nuwun sewu
        C           C7
 kowe bali ro mantanmu..
 
           F          G
 wes cukup aku neng kene
         C         Am
 aku tak golek liyane
         Dm         G
 mergo kowe koyo ngene..
           C
 nyengsarakke..

Musik F G Em A
        Dm G C G
        
C                 Em
 loro ati iki.. loro rasane..
F                    C          G
 kelingan janjimu, seprono seprene..
C                    Em
 kowe pancen PHP ngrusak sekabehe..
        F                G
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

Reff
         F           G
 kowe lungo ninggal aku
         C               Am
 tanpo sebab langsung mlayu
            Dm      G
 ra nganggo nuwun sewu
        C           C7
 kowe bali ro mantanmu..
 
           F          G
 wes cukup aku neng kene
         C         Am
 aku tak golek liyane
         Dm         G
 mergo kowe koyo ngene..
           C  -G/B Am
 nyengsarakke..
         Dm         G
 mergo kowe koyo ngene..
           F  Fm
 nyengsarakke.. 
           C
 nyengsarakke..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.