Kunci Gitar Gilang R Wjiaya - Cerito Wingi

Capo di fret 4
Intro C Am F G
        Am F G C

        C          G
yen aku ngerti fotomu..
        Am
ngelengake biyen kae..
          F            D
kowe sing tau tak kenalke..
       G
wong tuoku..

           C        G
pancen wis dudu jodone..
      Am             Em
aku lilo mbok tinggalke..
       F
kowe lungo ninggal aku..
        G
mergo masalah sepele..

Int. C Am F G

        C
ra sengojo aku ngerti..
       Am
fotomu sih ning hapeku..
        F         D
tansah agawe nambai..
       G
ambekanku soyo jeru..

        C         E
mergo suwe ra ketemu..
          Am
ra pernah krungu kabarmu..
          F
kowe wong ayu..
               G
sing tau ning uripku..

Chorus
   Am
 natursuwun..
           F
 loro sing mbok paringi..
        G
 gedene roso tresnaku..
         C               E
 nyatane mung mbok blenjani..

     Am
 cerito wingi..
          F
 ra bakal tak baleni..
       G
 cukup tak simpen
              C
 neng jerone ati..

      Dm         E
 arep sak kuat kuate..
  Am          G
 aku ngupayak'ke..
          Dm         G
 ra bakal kowe ngerteni..
        C
 gedene roso iki..

Musik C G/B Am F G
        Am F G C

        C
ra sengojo aku ngerti..
       Am
fotomu sih ning hapeku..
        F         D
tansah agawe nambai..
       G
ambekanku soyo jeru..

        C         E
mergo suwe ra ketemu..
          Am
ra pernah krungu kabarmu..
          F
kowe wong ayu..
               G
sing tau ning uripku..

Chorus
   Am
 natursuwun..
           F
 loro sing mbok paringi..
        G
 gedene roso tresnaku..
         C               E
 nyatane mung mbok blenjani..

     Am
 cerito wingi..
          F
 ra bakal tak baleni..
       G
 cukup tak simpen
              C
 neng jerone ati..

      Dm         E
 arep sak kuat kuate..
  Am          G
 aku ngupayak'ke..
          Dm         G
 ra bakal kowe ngerteni..
        C
 gedene roso iki..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.