Kunci Gitar Dory Harsa - Mantan Goblok

Capo di fret 5
Intro C

Chorus
     C
 ojo nggresulo.. 
        Em
 ra sah di gawe loro..
      F             Em
 sing penting tetep kerjo
         Dm         G
 nggo nyukupi keluargo..

        C
 ra sah dipikirake..
          Em
 mantanmu sing goblok kae..
     Dm            F
 ben gusti sing mbaleske..
      G                   C
 koyo ngopo lorone dadi kowe..

Int. C G# C G#
       Dm G Fm C

    C          G
yen mung loro ati..
          Am
akeh sing ngancani..
Dm        F
 ra sah wedi
      G
kabeh wis tau nglakoni..

     C            G
mbok wis ajar nglalek'ake..
   Am
timbang suwe-suwe..
 F           Em
edan dewe, loro dewe
 Dm          G
ajur sak kabehe..
        C
mesakke ragane..

Chorus
     C
 ojo nggresulo.. 
        Em
 ra sah di gawe loro..
      F             Em
 sing penting tetep kerjo
         Dm         G
 nggo nyukupi keluargo..

        C
 ra sah dipikirake..
          Em
 mantanmu sing goblok kae..
     Dm            F
 ben gusti sing mbaleske..
      G                   C
 koyo ngopo lorone dadi kowe..

Musik C F C F
        Dm G F Em Dm
        G-Am-Bm-G-Am-Bm

    C          G
yen mung loro ati..
          Am
akeh sing ngancani..
Dm        F
 ra sah wedi
      G
kabeh wis tau nglakoni..

     C            G
mbok wis ajar nglalek'ake..
   Am
timbang suwe-suwe..
 F           Em
edan dewe, loro dewe
 Dm          G
ajur sak kabehe..
        C
mesakke ragane..

Chorus
     C
 ojo nggresulo.. 
        Em
 ra sah di gawe loro..
      F             Em
 sing penting tetep kerjo
         Dm         G
 nggo nyukupi keluargo..

        C
 ra sah dipikirake..
          Em
 mantanmu sing goblok kae..
     Dm            F
 ben Gusti sing mbaleske..
      G                   C
 koyo ngopo lorone dadi kowe..

     C
 ojo nggresulo.. 
        Em
 ra sah di gawe loro..
      F             Em
 sing penting tetep kerjo
         Dm         G
 nggo nyukupi keluargo..

        C
 ra sah dipikirake..
          Em
 mantanmu sing goblok kae..
     Dm            F
 ben Gusti sing mbaleske..
      G                   C.. C
 koyo ngopo lorone dadi kowe.. 
 

(VERSI TANPA CAPO)

Intro F Chorus F ojo nggresulo.. Am ra sah di gawe loro.. Bb Am sing penting tetep kerjo Gm C nggo nyukupi keluargo.. F ra sah dipikirake.. Am mantanmu sing goblok kae.. Gm Bb ben Gusti sing mbaleske.. C F koyo ngopo lorone dadi kowe.. Int. F C# F C# Gm C Bbm F F C yen mung loro ati.. Dm akeh sing ngancani.. Gm Bb ra sah wedi C kabeh wis tau nglakoni.. F C mbok wis ajar nglalek'ake.. Dm timbang suwe-suwe.. Bb Am edan dewe, loro dewe Gm C ajur sak kabehe.. F mesakke ragane.. Chorus F ojo nggresulo.. Am ra sah di gawe loro.. Bb Am sing penting tetep kerjo Gm C nggo nyukupi keluargo.. F ra sah dipikirake.. Am mantanmu sing goblok kae.. Gm Bb ben Gusti sing mbaleske.. C F koyo ngopo lorone dadi kowe.. Musik F Bb F Bb Gm C Bb Am Gm C-Dm-Em-C-Dm-Em F C yen mung loro ati.. Dm akeh sing ngancani.. Gm Bb ra sah wedi C kabeh wis tau nglakoni.. F C mbok wis ajar nglalek'ake.. Dm timbang suwe-suwe.. Bb Am edan dewe, loro dewe Gm C ajur sak kabehe.. F mesakke ragane.. Chorus F ojo nggresulo.. Am ra sah di gawe loro.. Bb Am sing penting tetep kerjo Gm C nggo nyukupi keluargo.. F ra sah dipikirake.. Am mantanmu sing goblok kae.. Gm Bb ben Gusti sing mbaleske.. C F koyo ngopo lorone dadi kowe.. F ojo nggresulo.. Am ra sah di gawe loro.. Bb Am sing penting tetep kerjo Gm C nggo nyukupi keluargo.. F ra sah dipikirake.. Am mantanmu sing goblok kae.. Gm Bb ben Gusti sing mbaleske.. C F.. F koyo ngopo lorone dadi kowe..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.