Chord Cinta Tashya - Janji Kari Janji Kunci Gitar

Capo di fret 2
Intro F  Em Am Dm G C
        F  Em Am Dm G C

C      G
nglaleake kowe.. 
 Am         Em
aku durung biso..
  F
pisah karo kowe 
      G
roso ati durung lilo..
F
rasane atiki 
    Em        Am
ora biso ngapusi..
       F            Dm
mung kowe siji wong sing 
        G
tak tresnani..

C      G
lilo kudu lilo 
         Am    Em
senadyan atiku loro..
     F
sing tak tresno lungo
        G
lungane karo wong liyo..
  F
susah kowe tak kancani
         Em       Am
bareng penak kowe lali
       F             G        C
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

Int. C Dm-C 

Chorus
             F
 mbiyen janjine 
         G        C
 susah seneng dilakoni..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
          G         C
 bareng seneng kowe lali..
             F
 mbiyen janjine 
        G       C
 urip sehidup semati..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..

Musik Dm  Am  F Dm G
        F  Em Am Dm G 
        C-Dm-Em-C

C      G
lilo kudu lilo 
         Am    Em
senadyan atiku loro..
     F
sing tak tresno lungo
        G
lungane karo wong liyo..
  F
susah kowe tak kancani
         Em       Am
bareng penak kowe lali
       F             G        C   -Gm
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

Chorus
-C           F
 mbiyen janjine
         G        C
 susah seneng dilakoni..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
          G         C
 bareng seneng kowe lali..
             F
 mbiyen janjine 
        G       C
 urip sehidup semati..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..

             F
 mbiyen janjine 
         G        C
 susah seneng dilakoni..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
          G         C
 bareng seneng kowe lali..
             F
 mbiyen janjine 
        G       C
 urip sehidup semati..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..
Title: Cinta Tashya - Janji Kari Janji Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved