Kunci Gitar Cinta Tashya - Janji Kari Janji

Capo di fret 2
Intro F  Em Am Dm G C
        F  Em Am Dm G C

C      G
nglaleake kowe.. 
 Am         Em
aku durung biso..
  F
pisah karo kowe 
      G
roso ati durung lilo..
F
rasane atiki 
    Em        Am
ora biso ngapusi..
       F            Dm
mung kowe siji wong sing 
        G
tak tresnani..

C      G
lilo kudu lilo 
         Am    Em
senadyan atiku loro..
     F
sing tak tresno lungo
        G
lungane karo wong liyo..
  F
susah kowe tak kancani
         Em       Am
bareng penak kowe lali
       F             G        C
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

Int. C Dm-C 

Chorus
             F
 mbiyen janjine 
         G        C
 susah seneng dilakoni..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
          G         C
 bareng seneng kowe lali..
             F
 mbiyen janjine 
        G       C
 urip sehidup semati..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..

Musik Dm  Am  F Dm G
        F  Em Am Dm G 
        C-Dm-Em-C

C      G
lilo kudu lilo 
         Am    Em
senadyan atiku loro..
     F
sing tak tresno lungo
        G
lungane karo wong liyo..
  F
susah kowe tak kancani
         Em       Am
bareng penak kowe lali
       F             G        C   -Gm
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

Chorus
-C           F
 mbiyen janjine
         G        C
 susah seneng dilakoni..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
          G         C
 bareng seneng kowe lali..
             F
 mbiyen janjine 
        G       C
 urip sehidup semati..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..

             F
 mbiyen janjine 
         G        C
 susah seneng dilakoni..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
          G         C
 bareng seneng kowe lali..
             F
 mbiyen janjine 
        G       C
 urip sehidup semati..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..
 Am         Dm
 nanging nyatane 
         G         C
 janjimu mung kari janji..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.