Chord Pagoda Band - Mlaku Dewe Dewe Kunci Gitar

Intro -C
        F Fm Em -E Am -A
        Dm Fm G
        
 C              Em
ora perlu.. ditutupi..
E                  Am
 Gusti wis paringi ngerti..
   Fm             C  Am
ngomongo.. opo anane..
        Dm                    G
salahku opo kok nganti koyongene..

    C             Em
yen pancen kudu pisahan..
E              Am
 mergo uwis ra sejalan..
  Fm             C  Am
jodo wis ono garise..
      Dm         G       C
aku kowe kudu mlaku dewe dewe..

G               C    G/B     Am
aku trimo masio loro ning ndodo
    Dm         G
aku lilo.. aku lilo..

Chorus
                 C            Em
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 E       Am    A
 cerito uripku..
                   Dm
 tresno pancen ora mesti..
         G                C    G
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..
 
         C           Em
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 E         Am    A
 yen ngene dalane..
                    Dm
 cukup aku sing ngrasakke..
        G               C    G
 tatu larane.. kelangan kowe..
 
Musik C Em E Am
        Fm C Am Dm G
        
    C             Em
yen pancen kudu pisahan..
E              Am
 mergo uwis ra sejalan..
  Fm             C  Am
jodo wis ono garise..
      Dm         G       C
aku kowe kudu mlaku dewe dewe..

G               C    G/B     Am
aku trimo masio loro ning ndodo
    Dm         G
aku lilo.. aku lilo..

Chorus
                 C            Em
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 E      Am    A
 cerito uripku..
                   Dm
 tresno pancen ora mesti..
         G                C    G
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..
 
         C           Em
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 E         Am    A
 yen ngene dalane..
                    Dm
 cukup aku sing ngrasakke..
        G                 C  G
 tatu larane.. kelangan kowe..
 
                 C            Em
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 E      Am    A
 cerito uripku..
                   Dm
 tresno pancen ora mesti..
         G                C    G
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..
 
         C           Em
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 E         Am    A
 yen ngene dalane..
                    Dm
 cukup aku sing ngrasakke..
        G               C    G
 tatu larane.. kelangan kowe..
          C
 kelangan kowe..
Title: Pagoda Band - Mlaku Dewe Dewe Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved