Kunci Gitar Pagoda Band - Mlaku Dewe Dewe

Intro -C
        F Fm Em -E Am -A
        Dm Fm G
        
 C              Em
ora perlu.. ditutupi..
E                  Am
 Gusti wis paringi ngerti..
   Fm             C  Am
ngomongo.. opo anane..
        Dm                    G
salahku opo kok nganti koyongene..

    C             Em
yen pancen kudu pisahan..
E              Am
 mergo uwis ra sejalan..
  Fm             C  Am
jodo wis ono garise..
      Dm         G       C
aku kowe kudu mlaku dewe dewe..

G               C    G/B     Am
aku trimo masio loro ning ndodo
    Dm         G
aku lilo.. aku lilo..

Chorus
                 C            Em
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 E       Am    A
 cerito uripku..
                   Dm
 tresno pancen ora mesti..
         G                C    G
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..
 
         C           Em
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 E         Am    A
 yen ngene dalane..
                    Dm
 cukup aku sing ngrasakke..
        G               C    G
 tatu larane.. kelangan kowe..
 
Musik C Em E Am
        Fm C Am Dm G
        
    C             Em
yen pancen kudu pisahan..
E              Am
 mergo uwis ra sejalan..
  Fm             C  Am
jodo wis ono garise..
      Dm         G       C
aku kowe kudu mlaku dewe dewe..

G               C    G/B     Am
aku trimo masio loro ning ndodo
    Dm         G
aku lilo.. aku lilo..

Chorus
                 C            Em
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 E      Am    A
 cerito uripku..
                   Dm
 tresno pancen ora mesti..
         G                C    G
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..
 
         C           Em
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 E         Am    A
 yen ngene dalane..
                    Dm
 cukup aku sing ngrasakke..
        G                 C  G
 tatu larane.. kelangan kowe..
 
                 C            Em
 yo wis ben mung cukup dadi kenangan
 E      Am    A
 cerito uripku..
                   Dm
 tresno pancen ora mesti..
         G                C    G
 kudu nduweni.. kudu dadi siji..
 
         C           Em
 aku rapopo aku kudu ikhlas
 E         Am    A
 yen ngene dalane..
                    Dm
 cukup aku sing ngrasakke..
        G               C    G
 tatu larane.. kelangan kowe..
          C
 kelangan kowe..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.