Kunci Gitar Lara Silvy - Remuk Sesisih

Capo di fret 3
Intro Am Em F G E
        Am Em F G

Verse
Am
terus terang wae..
Em
rasah ngapusi aku
 F             G
ati wes kadung tresno 
     C
karo sliramu..
    Dm          G
iki pancen karepmu..
  Em           Am
kowe milih ninggal aku
 F                  G
aku ora lilo.. karo keputusanmu..

Verse2
Am
remuk sesisih..
    Em
tresnoku seng putih..
  F         G
kowe ra peduli aku 
  C
kelaran ning kene..
Dm        G
terus kepiye..
      Em         Am
kabeh angen-angenku..
  F                       G
jare bakal njogo.. tekane matiku..

Chorus
      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Int. C F G E
       Am D F G

Verse2
Am
remuk sesisih..
    Em
tresnoku sing putih..
  F         G
kowe ra peduli aku 
  C
kelaran neng kene..
Dm        G
terus kepiye..
      Em         Am
kabeh angen-angenku..
  F                       G
jare bakal njogo.. tekane matiku..

Chorus
      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Musik F Em Dm E
        F Em Dm G

Bridge
  F           C        Dm        E
tegane mblenjani.. tresno tulus iki..
    F                   G
wes nganti koyo ra…nduweni ati..

Chorus
      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Outro F C
                    Dm G   C
        tak tutup wae.. hemmm..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.