Kunci Gitar Jeffry & Ardian - Urip Sesandingan

Berikut chord dan lirik lagu Jeffry & Ardian - Urip Sesandingan acoustic version, song writter : Justin Lie
Intro F G C

   C
tembang lagu iki..
    F
tak gawe nggo kowe..
   G
bukti roso tresno
           C
wis mantep aku ro kowe..

  C
siji payuwunku..
     F
mugo biso nyawiji..
 G
urip sesandingan susah
  C
seneng dadi siji..

    F          G
ora bakal ngeliyo..
       Em              Am
mung kowe sing tak tresno..
      F
dadio konco uripku sumpah
   Fm                   G
janji sesandingan karo aku..

Chorus
       F               G
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     Em                 Am     
 ora bakal.. biso terganti..
 A             F             G
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          C
 ora ngeliyo..
 
       F              G
 sayangku iki tulus teko ati..
       Em                Am
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  A          F            G
 urip sesandingan.. selawase..
                       C
 bebrayan tekan ning mati..
 
Musik F G Em Am A
        F G C
        
   C
tembang lagu iki..
    F
tak gawe nggo kowe..
   G
bukti roso tresno
           C
wis mantep aku ro kowe

  C
siji payuwunku..
     F
mugo biso nyawiji..
 G
urip sesandingan susah
  C
seneng dadi siji..

    F          G
ora bakal ngeliyo..
       Em              Am
mung kowe sing tak tresno..
      F
dadio konco uripku sumpah
   Fm                   G
janji sesandingan karo aku..

Chorus
       F               G
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     Em                 Am     
 ora bakal.. biso terganti..
 A             F             G
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          C
 ora ngeliyo..
 
       F              G
 sayangku iki tulus teko ati..
       Em                Am
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  A          F            G
 urip sesandingan.. selawase..
                       A       B
 bebrayan tekan ning mati.. oooo..
 
overtune
       A               B
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     G#m                C#m 
 ora bakal.. biso terganti..
 C#            A             B
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          E
 ora ngeliyo..
 
       A              B
 sayangku iki tulus teko ati..
       G#m               C#m
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  C#         A            B
 urip sesandingan.. selawase..
                       E
 bebrayan tekan ning mati..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.