Kunci Gitar Gita Selviana Ft. Raja Panci - Reganono Atiku

Intro C G Am G
        F G
        Am E Am G
        F G
        
    C           G
tekamu koyo ngimpi..
   Am             Em
ibarat embun sing nelesi..
   F
anugerah soko Gusti..
     G
dadi dalan sing madangi
  C
ati iki..

     C          G
isuk awan lan bengi..
       Am            Em
mung kowe sing tak roso..
    F
aku mung iso
           G
berharap kowe teko..

    Am      E
senajan.. kowe..
        C     G
mesti ngla..rani..
    Am      G           F
ora tau.. nganggep aku iki..
G
hoo.. woo..

Reff
           C   G
 sawangen aku iki..
          Am         Em
 reganono atiku sing berjuang..
     F            C
 aku nang kene tansah sabar..
     G#                    G
 senajan sabar mesti kok tolak..
 
           C      G
 tapi kowe ra ngerti..
              Am     Em
 sak jeroning atiku iki..
 F            C            G
 sing tansah angenteni esemmu..
 
Musik C G Am Em
        F C G# G
        C G Am G
        F C Dm G C
        
     C          G
isuk awan lan bengi..
       Am            Em
mung kowe sing tak roso..
    F
aku mung iso
           G
berharap kowe teko..

    Am      E
senajan.. kowe..
        C     G
mesti ngla..rani..
    Am      G           F
ora tau.. nganggep aku iki..
G
hoo.. woo..

Reff
           C   G
 sawangen aku iki..
          Am         Em
 reganono atiku sing berjuang..
     F            C
 aku nang kene tansah sabar..
     G#                    G
 senajan sabar mesti kok tolak..
 
           C      G
 tapi kowe ra ngerti..
              Am     Em
 sak jeroning atiku iki..
 F            C            G
 sing tansah angenteni esemmu..
 
           C   G
 sawangen aku iki..
          Am         Em
 reganono atiku sing berjuang..
     F            C
 aku nang kene tansah sabar..
     G#                    G
 senajan sabar mesti kok tolak..
 
           C      G
 tapi kowe ra ngerti..
              Am     Em
 sak jeroning atiku iki..
 F            C            G
 sing tansah angenteni esemmu..
      C
 hu uuu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.