Kunci Gitar Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU

Intro C G
        F A Dm Em F G
        
 C                 G
Uni..ne batin dungoku..
F     G            Am
 ra luput ko jenengmu..
Dm   G            Em     Am   
 aku ngedem-ngedem a..ti..mu..
F              G
 bakoh mempertahan..kanmu..

Int. Am F Dm G

   F                   C
Gusti.. kulo pun manut dalane..
Dm        G                C
 mung Jenengan sing ngatur critane..
Am                    Em
 sing jelas aku mikir kedepane..
 F                   G
opo bakal hubungan satru sak teruse..

Reff
 F       G       Em         Am
  Tulung percoyo aku sayang awakmu..
      Dm      E           Am   A
  buktine sampean nglirik liyane..
 F       G       Em
  sumpah ra koyo sing
             Am      Dm
  mbok pikir selama iki..
              G               C
  mas isoku meneng.. ngajeni awakmu….

C                    F
 Sepurane yen pancen salah..
G                 Em
 sepurane yen aku neng uripmu..
        Am            Dm
 mung masalah.. rangkulen aku..
G                     C
 iki gur mung salah pahamku….

Musik F  G     Am
           ha.. aa oo uuu..
           
F        G
 Satru hubungan 
       Am           Dm
mung salah.. paham..mu..
             F     
sampean kudu ngerteni..
G        C
aku cemburu..

   F                   C
Gusti.. kulo pun manut dalane..
Dm        G                C
 mung Jenengan sing ngatur critane..
Am                    Em
 sing jelas aku mikir kedepane..
 F                   G
opo bakal hubungan satru sak teruse….

Reff
 F       G       Em         Am
  Tulung percoyo aku sayang awakmu..
     Dm      E            Am   A
  buktine sampean nglirik liyane..
 F       G       Em
  sumpah ra koyo sing
             Am     Dm
  mbok pikir selama iki..
              G               C
  mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..
  
C                    F
 Sepurane yen pancen salah..
G                 Em
 sepurane yen aku neng uripmu..
        Am            Dm
 mung masalah.. rangkulen aku..
G                     C
 iki gur mung salah pahamku….

Outro
 C                 G
Uni..ne batin dungoku..
F     G            Am   
 ra luput ko jenengmu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.