Kunci Gitar Abiel Jatnika - Imbit Ageung

Kunci gitar/chords dan lirik lagu Abiel Jatnika - Imbit Ageung, lagu ini dirilis tanggal 16 Februari 2021. Berikut Chords gitarnya :

Intro Em Em Em C
        Em
        Em B Am Em
        B Em   B  Em
          u uuu.. u uuu..
        B Em   C B Em C-C B-B Em
          u uuu..

     Em            D
bade teu bogoh kumaha
      D            Em
kapan sakitu geulisna
     Em            D
bade teu resep kumaha
        Bm      (Em)
kapan sakitu lucuna..

Int. Em    D
        ahh.. ahhh..
       Em     D    Em C-C B-B Em
        ahhh.. ahhh..

     Em             D
bade teu puyeng kumaha
      D            Em
kapan sakitu montokna
     Em            D
bade teu cinta kumaha
        Bm         Em
kapan sakitu demplonna..

     Em
imbitna anu seksi
    Em
bodina anu seksi
      Em             D
sok hayang geura paamprok
       D              Em
geus amprok hayang ngarontok..

    Em
dicepeng pananganna
           Em
eta ditinggal lebah lambeyna
    Em              D
dipelong lebah imbitna
    D       Em
eta kacida ageungna..

Chorus
        D
 imbit ageung..
             Em
 ngagoda kasararea..
        D
 imbit ageung..
              Em
 mun kagoda silih sigeung..

        D
 imbit ageung..
                     Em
 mun ngarendeng moal keueung..
        D
 imbit ageung..
             Em
 poho kana eusi beuteung..

Musik Em B Am Em
        B Em   B  Em
          u uuu.. u uuu..
        B Em   C B Em C-C B-B Em
          u uuu..

     Em            D
bade teu bogoh kumaha
      D            Em
kapan sakitu geulisna
     Em            D
bade teu resep kumaha
        Bm      (Em)
kapan sakitu lucuna..

Int. Em    D
        ahh.. ahhh..
       Em     D    Em C-C B-B Em
        ahhh.. ahhh..

     Em             D
bade teu puyeng kumaha
      D            Em
kapan sakitu montokna
     Em            D
bade teu cinta kumaha
        Bm         Em
kapan sakitu demplonna..

     Em
imbitna anu seksi
    Em
bodina anu seksi
      Em             D
sok hayang geura paamprok
       D              Em
geus amprok hayang ngarontok..

    Em
dicepeng pananganna
           Em
eta ditinggal lebah lambeyna
    Em              D
dipelong lebah imbitna
    D       Em
eta kacida ageungna..

Chorus
        D
 imbit ageung..
             Em
 ngagoda kasararea..
        D
 imbit ageung..
              Em
 mun kagoda silih sigeung..

        D
 imbit ageung..
                     Em
 mun ngarendeng moal keueung..
        D
 imbit ageung..
             Em
 poho kana eusi beuteung..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.