Kunci Gitar Abah Lala - Konco Koncoku

Capo di fret 2
Intro C F Em Am
        F G

C             G
wes.. sak wetoro.. 
  Am         Em
suwe.. ora ketemu..
F       Em             G    
sa..iki kowe podo neng ngendi..
C        G       Am       Em
piye.. kabarmu.. konco-koncoku..
F        Em         D       
wes suwe tenan.. awake dewe..
        G
ora ketemu..

F       C           G
opo.. kowe.. iseh kelingan ro aku..
F        C          G
neng.. kene.. aku kangen..

Reff
     C           G
 rasane.. pengen mbaleni
   Am           Em
 jaman.. jamane semono
     F                     G
 iso kumpul gojekan sabendino..

     C        G
 rasane.. ra iso lali
     Am            Em
 kelingan.. nganti saiki
     F             G        C
 kenangan.. sing podo dilakoni..

    F
 saiki wes do tuo
          Em          Am
 wes abot mikir keluargo..
              Dm
 nanging sing kekancan
  F         G
 ojo.. dilalekno..

      F
 podo-podo ndongakke..
           Em         Am
 ben kabeh tentrem uripe..
        Dm
 mugo tetep langgeng
     G        C
 nganti.. selawase..

Musik F       Em
         (aku kangen..)
        Dm         C         
         (kenangan sing nate dilakoni)
        F         Em  Am
         (aku kangen..)
        Bb           G
       (ho.. o.. a.. aaa..)

C         G        
aku.. wes kangen.. 
Am         Em
kumpul bebarengan..
F           Em        D
nanging.. saiki.. dipisahke..
           G
marang kahanan..

F       C           G
opo.. kowe.. iseh kelingan ro aku..
F        C          G
neng.. kene.. aku kangen..

Reff
     C           G
 rasane.. pengen mbaleni
   Am           Em
 jaman.. jamane semono
     F                     G
 iso kumpul gojekan sabendino..

     C        G
 rasane.. ra iso lali
     Am            Em
 kelingan.. nganti saiki
     F             G        C
 kenangan.. sing podo dilakoni..

     C           G
 rasane.. pengen mbaleni
   Am           Em
 jaman.. jamane semono
     F                     G
 iso kumpul gojekan sabendino..

     C        G
 rasane.. ra iso lali
     Am            Em
 kelingan.. nganti saiki
     F             G        C
 kenangan.. sing podo dilakoni..

    F
 saiki wes do tuo
          Em          Am
 wes abot mikir keluargo..
              Dm
 nanging sing kekancan
  F        G
 ojo.. dilalekno..

      F
 podo-podo ndongakke..
           Em         Am
 ben kabeh tentrem uripe..
        Dm
 mugo tetep langgeng
     G        C
 nganti.. selawase..
        Dm
 mugo tetep langgeng
     G        C
 nganti.. selawase..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.