Kunci Gitar Riedho Nuno - Atiku Ajur

Intro F G Em A
        Dm G C
        
C                    Am
pertama kenal aku ro sliramu..
Dm                       G
pengen ne atiku langsung nduweni..
Em                        Am
mbayangke aku nyanding ro awakmu..
  Dm          G            C
nanging aku durung tau ngerti..

   C                       Am
nyedaki awakmu sing durung tak kenali..
  Dm                 G
soyo gawe ati iki tambah jeru..
    Em                  Am
tak mantepke roso ning ati iki..
    Dm         G          C
ora kesuen koe tak jak mlaku..

Reff
              F                   G
 jebul atiku ajur.. sewulan kepungkur..
            Em                A
 nyanding koe.. sing raisoh diatur..
          Dm               G
 saiki atiku.. malah dadi ajur..
                     C
 ngulatke tingkah lakumu..
 
             F                  G
 saiki wis ceto.. uripku wis mulyo..
                 Em               A
 timbang mikir koe.. atiku soyo loro..
                Dm                  G
 mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   C
 cukup tak golek liyane..

Musik F G Em A
        Dm G C
        
    Em
senadyan koyo ngene..
       Am
aku mlaku saktekane..
      F
tresnaku yo mung koe..
    G
ojo tok sepeleke.. hee..

Reff
              F                   G
 jebul atiku ajur.. sewulan kepungkur..
            Em                A
 nyanding koe.. sing raisoh diatur..
          Dm               G
 saiki atiku.. malah dadi ajur..
                     C
 ngulatke tingkah lakumu..
 
             F                  G
 saiki wis ceto.. uripku wis mulyo..
                 Em               A
 timbang mikir koe.. atiku soyo loro..
                Dm                  G
 mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   C
 cukup tak golek liyane..
 A               Dm                  G
  mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   C
 cukup tak golek liyane..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.