Kunci Gitar Lovin Project - Aku Sadar Diri

Intro C Am Dm G

C                    Am
pertama.. kenal sliramu..
 Dm                G
ati iki.. langsung nandang rindu..
 Em                        Am
esem manmu ganggu awan lan bengiku..
  F                  G
kapan koe dadi konco uripku..

  C                   Am
sepurane aku ngrusak angen angenmu
  Dm                     G
nanging koe namung konco dolanku
    Em                  Am
aku wes urip mulyo karo wong liyo
    F                    G
aku ra pengen koe nganti ke loro loro..

Reff
     F            G
 aku mung isoh ngagumi..
     C   -Bm  Am
 ora isoh ndueni..
  F          G
 aku sadar diri..
      Am
 koe akeh seng nresnani..
 
   F        G
 mugo aku lilo..
     C   -Bm     Am
 koe karo wong liyo..
   F          G            C
 mugo ati ora tambah nelongso..
 
Int. F G C -Bm Am
       F G C
     
C                    Am
pertama.. kenal sliramu..
 Dm                G
ati iki.. langsung nandang rindu..
 Em                        Am
esem manmu ganggu awan lan bengiku..
  F                  G
kapan koe dadi konco uripku..

  C                   Am
sepurane aku ngrusak angen angenmu
  Dm                     G
nanging koe namung konco dolanku
    Em                  Am
aku wes urip mulyo karo wong liyo
    F                    G
aku ra pengen koe nganti ke loro loro..

Reff
     F            G
 aku mung isoh ngagumi..
     C   -Bm  Am
 ora isoh ndueni..
  F          G
 aku sadar diri..
      Am
 koe akeh seng nresnani..
 
   F        G
 mugo aku lilo..
     C   -Bm     Am
 koe karo wong liyo..
   F          G            C
 mugo ati ora tambah nelongso..

Musik F G C -Bm Am
        F G Am
        F G C -Bm Am
        F G C C-Bm
        
Am                Dm
 sepurane aku wes ono wong liyo
     F
aku ora nyongko..
    C
koe isoh tresno..

Am                 Dm
 terusno kabeh lakumu iku..
      F
aku rarep ganggu..
      G
aku rarep ganggu..

    F              G
mungkin.. lelakon iki..
    C        -Bm        Am
koe lan aku.. ra biso dadi siji..
               F
koe konco dolanku..
        G                C
nanging dudu.. konco uripku..

Reff
     F            G
 aku mung isoh ngagumi..
     C   -Bm  Am
 ora isoh ndueni..
  F          G
 aku sadar diri..
      Am
 koe akeh seng nresnani..
 
   F        G
 mugo aku lilo..
     C   -Bm     Am
 koe karo wong liyo..
   F          G            C
 mugo ati ora tambah nelongso..

Outro F G C -Bm Am
        F G C
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.