Kunci Gitar Anggun Pramudita - Bakal Teko Nong Aku

Capo di fret 2
Intro C F Dm G

C
du koyo ngene ancen wes
F
dalan takdire..
Dm
saben dinane mung iso
G
ngarep tresnane..

C
aku mung iso ngagumi
F
po ditresnani..
Dm
aku mung iso sabar
  G
belajar nateni..

   Em
ku bakal setio
          A
neng kene mung demi kowe..
 Dm
ati ancen pasrah
          G
nanging tekadku ra bubrah..

Reff
 F      G                C         Am
 wes.. uwes.. tak pendem tresnoku iki..
 Dm     E            Am             A
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 F     G         C            Am
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Dm       F            G          C
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..

Musik C F Dm G
        C F Dm G

C
du koyo ngene ancen wes
F
dalan takdire..
Dm
saben dinane mung iso
G
ngarep tresnane..

C
aku mung iso ngagumi
F
po ditresnani..
Dm
aku mung iso sabar
  G
belajar nateni..

   Em
ku bakal setio
          A
neng kene mung demi kowe..
 Dm
ati ancen pasrah
          G
nanging tekadku ra bubrah..

Reff
 F      G                C         Am
 wes.. uwes.. tak pendem tresnoku iki..
 Dm     E            Am             A
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 F     G         C            Am
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Dm       F            G          C
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..

 F      G                C         Am
 wes.. uwes.. tak pendem tresnaku iki..
 Dm     E            Am             A
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 F     G         C            Am
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Dm     F          G          C
 percoyo.. kowe bakal teko neng aku..
    Dm       F            G          C
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.