Chord Wahyu F Giri ft. Adinda Anggun - Asmaranala Kunci Gitar

Capo : Fret 3

G
 binarunging kidung tresno..
mongko prasapaning jiwo..
  G
nadyan pinalangan samodro hagni..
datan mingguh lan pekewuh..
        C                          G
genging tresno mbingkas sakehing rubedo.. 
oooo.. 

Intro G C D G
        G C D G

G
sumawur cahyo lintang..
       C                G
asri rinenggo ing awang-awang..
     C                D
anyekseni prasapaning ati..
      C           D            G
amung siro juwito kang tak tresnani..

G
sinurung ing pamuji..
     C              G
ubayane datan mbalenjani..
      C                   D
labuh tresno akeh ing rubedo..
     C       D          G
panyuwunku kukuh ing prasetyo..

Int. C -D G

Chorus
 Em                Bm
 senadyan nyabrang samodro hagni..
 Am          Bm
 setyaku ora bakal sun lincati..
 Em               Bm
 senadyan munggah pucuking argo..
     C    D           Bm
 tresnaku ra bakal sirno..

 Em           Bm
 sakehing rubedo kang tumeko..
 Am           Bm
 sirno awit gedhene roso tresno..
 Em              Bm
 sinawung kidung asmoronolo..
   C          D      G
 setyo tumeko oncate nyowo..

Int. G C D G
        G C D G

Chorus
 Em                Bm
 senadyan nyabrang samodro hagni..
(nimas wong ayu jejimating tilamsari)
(yo mung siro)
 Am          Bm
 setyaku ora bakal sun lincati..
(yo mung siro mongko mustikaning nolo)
(nadyan sewu widodari tumurun ing arcopodo)
(setyaku ora bakal kengguh ing prasopo)
 Em               Bm
 senadyan munggah pucuking argo..
(nyuwuno mudune lintang klawan rembulan)
(yekti bakal sun wujudi awit)
     C    D           Bm
 tresnaku ra bakal sirno..
(awit genging tresnaku marang sliramu yayi)

 Em           Bm
 sakehing rubedo kang tumeko..
 Am           Bm
 sirno awit gedhene roso tresno..
 Em              Bm
 sinawung kidung asmoronolo..
   C          D      G
 setyo tumeko oncate nyowo..
   C          D      G
 setyo tumeko oncate nyowo..
ADD TO PLAYLIST
DISCLAIMER Indonesiachord is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. All lyrics and their chords are originally derived from trusted sources and also from our contributors. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved