Chord Stand Here Alone - Modal Sabar (ft. Asep Balon) Kunci Gitar

Intro C (drum)

C      G
 lamun moal miluan
Am    F
 ulah hayang ngasaan
C      G
 urang rek berjuang
Am     F
 keun bae sorangan

C     G
 basa poe harita
Am-Em-F
 gawe di pabrik cina
C      G
 urang te kahaja
Am-Em-F    -G
 ningali maneh

     F   G
jeng si eta
     C          Am
jeng si goblog eta
      Dm
tatangkepan duaan
         G
na motor supra..

Chorus
        C            F
 lamun hayang nyaho mah
       G         C
 urang leweh kuduna
      Am       Dm
 tapi era ku babaturan
     G
 era ku tukang dagang..

      C        F
 meni kabina-bina
        G           C
 salingkuh jeng si eta
     Am
 padahal mah goreng
 Dm           G
 patut bengeutna..

C                        G
sia salingkuh jeung siluman cangkang pantene
    Am                    F
anu beungeutna bubuk ciga pamulangan pecin
  C                     G
aing lain teu payu lain euweuh nu beuki
        Am                   F
karna ngan barang murahan nu babari dibeuli

         C                 G
meunangkeun si eta cigana sia kurang jampe
         Am                     F
ciga meunangkeun kabogoh ti hadiah ale-ale
    C                      G
babari ganti pasangan sia euweuh hargaan
     Am                      F         -G
clek kaditu kadieu geus ciga kencleng jumatan

 (-G)      F   G
maneh jeng si eta
     C          Am
jeng si goblog eta
      Dm
tatangkepan duaan
         G
na motor supra..

Chorus
        C            F
 lamun hayang nyaho mah
       G         C
 urang leweh kuduna
      Am       Dm
 tapi era ku babaturan
     G
 era ku tukang dagang..

      C        F
 meni kabina-bina
        G           C
 salingkuh jeng si eta
     Am
 padahal mah goreng
 Dm           G
 patut bengeutna..

F      G              C
 urang pernah ngurung di kamar..
(hulang huleng nepika poho dahar)
F    G          C
 nepika erek modar..
(hayang ulin tapi da aing bangkar)
F       G          C-G/B-Am-G-F
 untung babe urang asup ka kamar
                 G
jadi teu jadi modar..
(tapi hirup panjang keneh aing kudu sabar)

Int. C G Am G/D

Chorus
        C            F
 lamun hayang nyaho mah
       G         C
 urang leweh kuduna
      Am       Dm
 tapi era ku babaturan
     G
 era ku tukang dagang..

      C        F
 meni kabina-bina
        G           C
 salingkuh jeng si eta
     Am
 padahal mah goreng
 Dm           G
 patut bengeutna..

(lalalala...)

C                      F
merjuangkeun sia hirup aing pabeulit
     G                      C
mun nyaho bakal kieu mening aing ngepel mesjid
  Am                    Dm
puguh meunang pahala, jauh kana cilaka
  G
moal ngabatin mun ngadangukeun lagu armada
     C                    F
tapi aing yakin sia bakal hayang balikan
    G                         C
nu nyaah ciga aing sok mangga weh pilarian
        Am                        Dm
sok weh kalem ka aing mah tong ngarasa karunya
         G
karna kabeh bakal anying kaduhung pada waktunya..

Outro C
ADD TO PLAYLIST
DISCLAIMER Indonesiachord is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. All lyrics and their chords are originally derived from trusted sources and also from our contributors. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved