Chord Oon B - Jang Kunci Gitar

Capo : Fret 3

Intro Em..C..Em
        Em C Am Em
        C B Em

Em
Jang Hirup teh teu gampang
                   C
Teu cukup ku dipikiran
              Em
bari kudu dilakonan

Em
Jang jalan kahirupan
                     C
henteu sapanjangna datar
                Em
aya mudun jeung tanjakan

       C
kudu sabar dina kurang
       Em
ulah nepak dada benghar
       C
salawasna kudu syukur
        C        B
eling kanu maha agung
                Em
kade hidep bisi kufur

Em
Jang cing jadi jalma hade
                 C
cing jadi jelema gede
                 Em
benghar harta jembar hate

Em
Jang hidep cing ngajalma
                  C
turut parentah agama
                Em
ulah jauh ti ulama

         Am
Nyobat sareng ahli tobat
        Em
dalit sareng para kiai
        C
hirup kena ku owah gingsir
        C            B
ngarah aya anu naggeuing
                        Em
mangsa lengkah ninggang salah

Chorus
     Em
Cing pinter tur bener
     C
cing jujur tong bohong
 Am
ulah nganyerikeun batur
         Em
ngarah hirup loba dulur

   Em
Raksa ucap lampah
  C
tekad jeung tabe'at
   Am
ngarah pinanggih bagja
     Em
salamet dunia akherat

C          B
Jang.. ja..ang..
                  Em
cing jadi jalma sholeh

(Interlude) Em C B Em
            Em C B Em

Em
Jang cing jadi jalma hade
                 C
cing jadi jelema gede
                 Em
benghar harta jembar hate

Em
Jang hidep cing ngajalma
                  C
turut parentah agama
                Em
ulah jauh ti ulama

         Am
Nyobat sareng ahli tobat
        Em
dalit sareng para kiai
        C
hirup kena ku owah gingsir
        C            B
ngarah aya anu naggeuing
                        Em
mangsa lengkah ninggang salah

Chorus
     Em
Cing pinter tur bener
     C
cing jujur tong bohong
 Am
ulah nganyerikeun batur
         Em
ngarah hirup loba dulur

   Em
Raksa ucap lampah
  C
tekad jeung tabe'at
   Am
ngarah pinanggih bagja
     Em
salamet dunia akherat

C          B
Jang.. ja..ang..
                  Em
cing jadi jalma sholeh

Chorus
     Em
Cing pinter tur bener
     C
cing jujur tong bohong
 Am
ulah nganyerikeun batur
         Em
ngarah hirup loba dulur

   Em
Raksa ucap lampah
  C
tekad jeung tabe'at
   Am
ngarah pinanggih bagja
     Em
salamet dunia akherat

C          B
Jang.. ja..ang..
                  Em
cing jadi jalma sholeh
C          B
Jang.. ja..ang..
             Em
Hirup cing sholeh
ADD TO PLAYLIST
DISCLAIMER Indonesiachord is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. All lyrics and their chords are originally derived from trusted sources and also from our contributors. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved