Chord Aliffauzan - GELO Kunci Gitar

Intro Em D/F# G-D/F#-Em-Bm-C D..

C            D
 awale aku ketemu ro kowe..
Bm                     Em   E
 wong wedok sing tulus atine..
Am                   D
 sing ngancani aku teko ngisor
                     G         Am D -Bm
tapi kowe sing tak gawe ndlosor..

C            D
 ngapuranen aku nimas..
Bm                     E
 aku ninggal kowe demi liyane..
  Am                 D
jujur.. aku pengen bali..
                       G
tapi kowe wes ono sing nduweni..

     Em          Bm       D
perjuanganmu tak siak-siakne..
C               D
 tapi saiki aku keno karmane.. 

Chorus
   C            D
 sayang.. balio neng uripku
  Bm               Em
 aku.. kangen sliramu...
 Am          D
  gelo aku gelo.. 
                    G   
 uwes tau ninggal lungo..

 G7     C      D
 ngapuranen.. aku..
       Bm      -B          Em
 wes tau gawe tatu neng atimu..
 Am             D
  ora bakal tak baleni
                G   G-D/F#
 salahku sing wingi..

Int. Em C Bm D -B   
        Em C G D..

C                     D
 cukup pisan aku mbok larani
Bm                  E
 wes cukup ojo mbok baleni..
  Am                   D
jujur.. aku sih tresno kowe..
                 G
tapi aku wes ono sing nduwe.. (a..aa..)

Chorus
   C            D
 sayang.. balio neng uripku
  Bm               Em
 aku.. kangen sliramu...
 Am          D
  gelo aku gelo.. 
                    G   G7
 uwes tau ninggal lungo..

        C      D
 ngapuranen.. aku..
       Bm                  Em
 wes tau gawe tatu neng atimu..
 Am             D
  ora bakal tak baleni
                G  -D/F# E
 salahku sing wingi..

Feat
Am           D
 lilo kudu lilo..
                  C   G
kabeh iki sewates cerito..
ADD TO PLAYLIST
DISCLAIMER Indonesiachord is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. All lyrics and their chords are originally derived from trusted sources and also from our contributors. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved