Chord Wirit Wijaya - Ikhlas (Dalan Kauman) ft. Sherly Ulvia Kunci Gitar

Intro F G Em Am
        Dm  G..

F    G        C
 opo dudu jodone..
F         G        C
 mbendino tukaran ae..
F        G         Em        Am
 masalah sepele ngopo dadi gedhe..
     Dm
opo aku kurang sabar..
      G
opo kowe sing ra sadar..

F            G       C 
 mben mbengi raiso turu..
F        G       C
 mikirno kelakuanmu..
F         G    -F   Em         Am
 mbendino nggarai beban fikiranku..
       Dm
ketok awak iki tegar..
           G
nanging njeroane ambyar.. ho oooo..

Chorus
  F         G
 opo ra kelingan
            Em      Am
 mbiyen pas mudune udan..
        Dm          G
 aku ro kowe kejenggreng
              C
 neng pinggir dalan kauman..

  F         G
 opo ra kelangan
    -F  Em      Am
 yen saiki aku ilang..
          Dm
 wes iklasno kabeh..
          G
 wes iklasno kabeh..

Int. F G Em Am
       Dm G C..
       F Fm Em Am
       Dm  G..(G7)

F           G       C 
(mben wengi raiso turu..)
F        G       C
(mikirno kelakuanmu..)
F         G    -F   Em         Am
(mbendino nggarai beban fikiranku..)
        Dm
(ketok awak iki tegar..)
            G
(nanging njeroane ambyar..)

Chorus
  F         G
 opo ra kelingan
            Em      Am
 mbiyen pas mudune udan..
        Dm          G
 aku ro kowe kejenggreng
              C
 neng pinggir dalan kauman..

  F         G
 opo ra kelangan
        Em      Am
 yen saiki aku ilang..
          Dm
 wes iklasno kabeh..
          G
 wes iklasno kabeh..

  F          G
(aku seh kelingan)
            Em      Am
(mbiyen pas mudune udan..)
        Dm          G
(aku ro kowe kejenggreng)
              C        C7
(neng pinggir dalan kauman..)

  F           G
(aku ncen kelangan)
        Em       Am
(yen saiki kowe ilang..)
          Dm
(tak iklasne kabeh..)
          G       A D
(tak iklasne kabeh..)

  G         A
 opo ra kelingan
            F#m     Bm
 mbiyen pas mudune udan..
        Em          A
 aku ro kowe kejenggreng
              D
 neng pinggir dalan kauman..

  G         A
 opo ra kelangan
        F#m     Bm
 yen saiki aku ilang..
          Em           F#m
 wes iklasno kabeh.. huwouwo woooo..
          Em            A
(wes iklasno kabeh.. houwoo..)

Outro G F#m G A# D
       oo..
Title: Wirit Wijaya - Ikhlas (Dalan Kauman) ft. Sherly Ulvia Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved