Chord Northsle Ft Alya Sekar - Rampungan

Intro G -G G-G
        C D Bm Em
        Am D G..

      C          D
tak cobo nglale'ake..
              Bm
kenangan sing wes ono
            Em
neng njero atiku..
          Am
critoku wingi kui
           D
gawe sadar diri
                G
ngajari ikhlas ati..

              C
dudu mergo ra sayang..
                D
dudu mergo wong liyo..
              Bm
nanging kekuranganku..
               Em
gawe tatu sing jeru..
      Am        D
sepurane.. yen aku..
              G
wes nglarani atimu..

     C           D
cahyoning gemerlape lintang
     Bm            Em
sliramu sing tak sayang..
         Am
tiwas ku berjuang
       D      G
jebul iki ora gampang..

Chorus
        C          D
 tak trimo.. tak cobo..
              Bm
 senajan ati iki
                     Em
 sak tenane iseh tresno..
                Am
 nanging kahananku iki
        D          G
 sing raiso dipesakno..

        C                     D
 matursuwun.. wes purun ngancani..
         Bm                 Em
 selama iki.. sing paling gemati..
           Am               D
 ngapurane sayang janjiku wingi
                G
 aku sing ngerampungi..

Int. C D Bm Em
       Am D G..

     C           D
cahyoning gemerlape lintang
     Bm            Em
sliramu sing tak sayang..
         Am
tiwas ku berjuang
       D      G
jebul iki ora gampang..

Chorus
        C          D
 tak trimo.. tak cobo..
              Bm
 senajan ati iki
                     Em
 sak tenane iseh tresno..
                Am
 nanging kahananku iki
        D          G
 sing raiso dipesakno.. huu..

        C                     D
 matursuwun.. wes purun ngancani..
         Bm                 Em
 selama iki.. sing paling gemati..
           Am               D
 ngapurane sayang janjiku wingi
                G
 aku sing ngerampungi..

           Am                   D
 mugo wae oleh pengganti sing tulus
            G
 dinggo awakmu..
           Am                   D
 mugo wae oleh pengganti sing tulus
         C    Cm       -D   G
 dinggo awakmu.. dinggo awakmu..
Title: Northsle Ft Alya Sekar - Rampungan Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E A D G B E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Kunci Gitar atau Chord Dasar "Northsle Ft Alya Sekar - Rampungan" dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved