Chord Krishna Sagara - Ngantos Waleran Kunci Gitar

Capo : No Capo

Intro Em C D -C Em C B
        Am C Am-B D-Em..

Em             C
cinta.. kuring estu keur salira
D        C         B
moal rek udara sulaya..
B                C
anu mawi geulis ulah rek cangcaya
       Am        C           B
cinta akang moal rek udara sulaya..

Em                C
sumpah.. akang nu tos di ikrarkeun
D        C             Em
mugi wae tong di sapirakeun..
B                  C
akang bener cinta, akang bener nyaah
       B         C       Em
cinta akang lain cinta pupulasan..

Chorus
   D
 luas na lautan, luhur na gunung manglayang
        C        F         Em
 moal burung ku akang baris di sorang..

   D
 pikeun ciri bukti, cinta akang anu suci
        C           F     Em
 mugi wae nu geulis salira nampi..

               C
 prak geura keudalkeun
              Em
 prak geura lisankeun..
          C      F     Em
 akang nampi waleran cinta ti anjeun..

Int. Em..C..Am C F-D Em..

Em                C
sumpah.. akang nu tos di ikrarkeun
D        C             Em
mugi wae tong di sapirakeun..
B                  C
akang bener cinta, akang bener nyaah
       B         C       Em
cinta akang lain cinta pupulasan..

Chorus
   D
 luas na lautan, luhur na gunung manglayang
        C        F         Em
 moal burung ku akang baris di sorang..

   D
 pikeun ciri bukti, cinta akang anu suci
        C           F     Em
 mugi wae nu geulis salira nampi..

               C
 prak geura keudalkeun
              Em
 prak geura lisankeun..
          C      F     Em
 akang nampi waleran cinta ti anjeun..

   D
 luas na lautan, luhur na gunung manglayang
        C        F         Em
 moal burung ku akang baris di sorang..

   D
 pikeun ciri bukti, cinta akang anu suci
        C           F     Em
 mugi wae nu geulis salira nampi..

               C
 prak geura keudalkeun
              Em
 prak geura lisankeun..
          C      F     Em
 akang nampi waleran cinta ti anjeun..
Title: Krishna Sagara - Ngantos Waleran Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved