Chord Ipunk Rimba Raya - Radio Tresno

Capo : Fret 2

Intro        Am D          G Em
        yo man..   tarik ndar..
        Am D G..

        G              Em
ra sengojo krungu lagu kesenenganmu
       C    -D       G
neng radio biasa tak tunggu..
         Am   G-Am         Bm
njur kelingan kowe konco karaoke
         C        -D        G
nyanyi bareng neng nggon biasane.. yo man..

      G                 Em
roso ati ayem, krungu lagu seneng
      C   -D       G
radio biso ngobati kangen..
     Am                 Bm
akeh kenangan sing ra biso ilang
       C  -D         G
karo kowe aku tambah sayang..

        Em          Bm
dag dig dug suoro jerone atiku
        C    -D         G
mesam mesem karo ngguya ngguyu..
      Em           Bm
tak puter nganti gelombange bener
       C     -D          G
roso kangen malah tambah bianter..

Chorus
           Am     D           G
 radio tresno.. gelombang asmoro..
      Em       Am        D         G
 sing dadi cerito rikolo jaman semono..
           Am   D         G
 radio tresno.. aku lan kowe..
 Em          Am        D       G
 kelingan mbiyen nalikane karaoke..
        Em
 mangku pu, hadoh keliru

Int. Am D G Em
       Am D G..

      G                 Em
roso ati ayem, krungu lagu seneng
      C   -D       G
radio biso ngobati kangen..
     Am                 Bm
akeh kenangan sing ra biso ilang
       C  -D         G
karo kowe aku tambah sayang..

      Em          Bm
dagdigdug suoro jerone atiku
        C    -D         G
mesam mesem karo ngguya ngguyu..
      Em           Bm
tak puter nganti gelombange bener
       C     -D          G
roso kangen malah tambah bianter..

Chorus
           Am     D           G
 radio tresno.. gelombang asmoro..
      Em       Am        D         G
 sing dadi cerito rikolo jaman semono..
           Am   D         G
 radio tresno.. aku lan kowe..
 Em          Am        D       G
 kelingan mbiyen nalikane karaoke..

           Am     D           G
 radio tresno.. gelombang asmoro..
      Em       Am        D         G
 sing dadi cerito rikolo jaman semono..
           Am   D         G
 radio tresno.. aku lan kowe..
 Em          Am        D       G
 kelingan mbiyen nalikane karaoke..
        Em
 mangku pu, hadoh keliru

Outro Am D G Em
        Am D G..
Title: Ipunk Rimba Raya - Radio Tresno Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E A D G B E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Kunci Gitar atau Chord Dasar "Ipunk Rimba Raya - Radio Tresno" dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved