Chord Happy Asmara ft. Delva Irawan - STM (Sampek Tekane Mati) Kunci Gitar Dasar

Intro F G Em A
        Dm -C-G/B G C..

  C             -C    F
sayang.. aku tresno kowe..
                 G
aku ugo sayang kowe..
                  C        -G/B  
parasmu ngademke atiku.. ha aaa..
Am                 Dm
 esemmu ayu ngilangke masalahku..
    G             C    Fm
ngguyumu.. marai ayemku..

  C          -C      F
sayang.. aku ugo tresno kowe..
G                  C   -G/B
 sabarmu ngademke atiku..
Am                     Dm
 perjuanganmu mung kanggo aku..
      G                 C
bakal tak eman tekane matiku..

Dm      G
podo janjine
        C         Am-G/B-C-G
lan ora bakal ninggalke
    Dm         G           C
selawase bebarengan karo kowe..

Chorus
    F            G
 crito.. tresno iki..
       C     -G/B    Am
 neng atiku.. sak lawase..
                Dm
 tak nggo crito anak lan putu..
          G                     C
 hubungan iki nibo tangi karo kowe..

  F            G
 ora.. bakal lungo..
            Em        Am
 sak durung tutupe nyowo..
           Dm
 aku lan kowe ngukir tresno..
       G             (C)
 Gusti ampun kulo dipisahno..

Int. C..-C   Am..F..   G..
                   ha.. aa..a..

 Am        Em        D/F#
(kowe lan aku dadi siji..)
E/G#     Am  -G  F -G  F G
huuuhu uuhu.. hu hu..uuu..

Dm      G
podo janjine
        C         Am
lan ora bakal ninggalke
    Dm         G           C
selawase bebarengan karo kowe..

Chorus
    F            G
 crito.. tresno iki..
       C     -G/B    Am
 neng atiku.. sak lawase..
                Dm
 tak nggo crito anak lan putu..
          G                     C
 hubungan iki nibo tangi karo kowe..
 hu u.. uhuu..

       F           G
 ora bakal.. aku lungo..
            Em        Am
 sak durung tutupe nyowo..
           Dm
 aku lan kowe ngukir tresno..
       G              C     Am
 Gusti ampun kulo dipisahno..
           Dm
 aku lan kowe ngukir tresno..
       G              C    F -G C
 Gusti ampun kulo dipisahno..
Title: Happy Asmara ft. Delva Irawan - STM (Sampek Tekane Mati) Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved