Chord Gitar Vadesta - Kabeh Nggo Koe Nada Dasar

Intro Em  Bm  C  B  
        Am  Em  C  D  

G      D           Em  Bm
koe.. ojo ngroso pongah..
   C          D            G
nduwe koe aku wis ngroso cukup..
 C             D
opo maneh mbok tresnani
     C          D       G   D
bungahe ati ra iso tak apusi..

    G          D             Em Bm
hubungan.. ra ono sing sempurno..
   C             D               G
Gusti ngirim koe nggo nglengkapi aku..
 Am        D       Bm       Em
aku ora perlu.. nduwe segalane..
 Am           D        G
aku wani ngadepi sak kabehe..

      C           D
bakal tak perjuangke..
     Bm          Em
ra bakal tak sia-siake..
      F             D
rungokno aku.. cekel omonganku..

Chorus
   C                    D
 tulung ojo lungo seko aku..
         Bm           -B          Em
 aku tresno setengah mati ro sliramu..
   Am
 kabeh tak nehke..
       D                       G
 kabeh tak perjuangke kanggo kowe..

     C                D
 aku nompo koe opo anane..
-C        Bm      -B           Em
 ra bakal ono sing iso nggantekke..
   Am
 kabeh nggo koe..
      D                        G
 urip matiku iki mung kanggo koe..

Int. Em  Bm  C  G B
       Em  Bm  C  D  

      C           D
bakal tak perjuangke..
     Bm          Em
ra bakal tak sia-siake..
      F             D
rungokno aku.. cekel omonganku..

Chorus
   C                    D
 tulung ojo lungo seko aku..
         Bm           -B          Em
 aku tresno setengah mati ro sliramu..
   Am
 kabeh tak nehke..
       D                       G
 kabeh tak perjuangke kanggo kowe..

     C              D
 aku nompo koe opo anane..
          Bm      -B        Em
 ra bakal ono sing iso nggantekke..
   C
 kabeh nggo koe..
      D                      Em D C  
 urip matiku iki mung kanggo koe..
 D     Em  
 selawase..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!