Chord Sakpenake - Northsle Feat Agiff Kunci Gitar Dasar

Intro G  A  F#m  Bm  
        Em  A  D  D  

  G             A
cobo.. sedelo wae..
            F#m
mikiro awak dewe..
               Bm
ojo gampang ngeculke..
                  Em
kenangan sing wes ono..
    A                  D
dijogo.. janji rabakal ngliyo..

               G
nanging kenyataane..
              A
bedo sing dikarepke..
              F#m
kabeh omongmu wingi..
               Bm
janji arep ngancani..
                 Em
jebul mung lamis wae..
        A                   D
kenyataane kowe milih mlaku dewe..

Bm                   A   A-F#m
 opo kurang leh ku sayang..
G                   D      A
 opo gur aku sing wedi kelangan..
Bm        A
 raiso nompo kenyataan..
    G                A
aku ro kowe kudu pisahan..

Chorus
            G           A
 sak penake dewe.. kowe tego nglarani..
     F#m                         Bm
 aku sing tulus jebul mung mbok apusi..
          Em             A
 opo salahku.. opo kurangku..
                    D
 entuke mung tatu jeru..

           G
 wis ora kurang-kurang..
          A
 tresnoku dudu dolanan..
 A  -G       F#m
  nanging nyatane
                   Bm
 kowe milih ngajak bubaran..
     Em                     A
 wes cukup rabakal tak gondeli..
                     D
 wong sing ora nduwe ati..

Int. Bm  A  G  D A
       Bm  A  G  A  A  

Bm                   A
 opo kurang leh ku sayang..
G                   D      A
 opo gur aku sing wedi kelangan..
Bm        A
 raiso nompo kenyataan..
    G                A
aku ro kowe kudu pisahan..

Chorus
            G           A
 sak penake dewe.. kowe tego nglarani..
     F#m                         Bm
 aku sing tulus jebul mung mbok apusi..
          Em             A
 opo salahku.. opo kurangku..
                    D
 entuke mung tatu jeru..

           G
 wis ora kurang-kurang..
          A
 tresnoku dudu dolanan..
            F#m
 nanging nyatane
                   Bm
 kowe milih ngajak bubaran..
     Em                     A
 wes cukup rabakal tak gondeli..
                     D
 wong sing ora nduwe ati..
     Em                     A
 wes cukup rabakal tak gondeli..
                      G  A D
  wong sing ora nduwe ati..
Title: Sakpenake - Northsle Feat Agiff Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved