Chord GildCoustic - KLERU

Intro Em C G D
        Em C G D

G           Bm
ademe wengi iki..
    Em                    Bm
nggawe crito sing kudune ora mesti..
C        Cm     Bm          Em
masalah ati, anane mung kelaran
       Am                 D
kenyataan loro ati uwes sego jangan..

G             Bm
pengenku karo kowe..
  Em                     Bm
dadi angele kok koyok ngene..
C           Cm
pancen salahku
         Bm          Em
kowe wis ono sing nduwe
     C      D       G
kok iso aku isih ngarepke..

     C   Cm
gobloke aku
         Bm          Em
ngarepke sing ora mesti
        Am
padahal pengene dadi siji 
     D                     G
ning nyatane aku sing loro ati..

Chorus
              C                D
 manut dalane Gusti.. iki apik'e..
             G
 manut ceritane
            D           E
 yen pancen ngene takdire..
               C                 D
 pengenku karo kowe ning kenyataane..
                     G
 kowe wis ono sing duwe..

               C                  D
 aku sing nibo nangi.. berjuang dewe..
                    G
 mobat mabit rono rene
             D            E 
 mung dinggo nyenengke kowe..
                    C
 godong garing sing gogrok
       D                  G
 sepurane pancen aku sing goblok..

F
 (aku manut Gusti)
                G
(yen pancen iki apik'e..) 
hoowowo oooo..
F
 (sepurane aku)
             D
(wis bahagia milih liyane..)

     C   Cm
gobloke aku
         Bm          Em
ngarepke sing ora mesti
        Am
padahal pengene dadi siji 
     D                     G
ning nyatane aku sing loro ati..

Chorus
                 C  C D E
 manut dalane Gusti..

Tab. C D E C-Bm-Am-G-F#m-D-E

Modulasi
                 D             E
 manut dalane Gusti.. iki apik'e..
             A
 manut ceritane
            E          F#
 yen pancen ngene takdire..
               D                 E
 pengenku karo kowe ning kenyataane..
                     A
 kowe wis ono sing duwe..

                 D                E
 aku sing nibo nangi.. berjuang dewe..
                    A
 mobat mabit rono rene
             E           F#
 mung dinggo nyenengke kowe..
                    D
 godong garing sing gogrok
       E                  F#m        B 
 sepurane pancen aku sing goblok huuuu.. 
                     D
 godong garing sing gogrok
       E                   (F#m)
 sepurane pancen aku sing goblok..

Outro F#m B D Dm
Title: GildCoustic - KLERU Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E A D G B E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Kunci Gitar atau Chord Dasar "GildCoustic - KLERU" dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved