Chord Deny ft. Mona Ochan - Ngidam Jemblem Kunci Gitar Dasar

Intro Am G Am Dm C G Em Am (2x)

Am
Dik aku penasaran
       G                   Am
Opo yo tenan kowe dodolan jajan
Dm
Nyawang kowe sing bakul jajan
       E
Mesthi wae jajan mu yo uenak tenan..

Am
Mas kuwi pancen bener Mas
          G                     Am
Tapi mung kari siji jenenge Jemblem
Dm
Jemblemku jembleme super
         E                        Am
Tak eman-eman Mas yo uwong podo ngiler

Am        G                        Am
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler
Am        G                        Am
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Int. Dm C Dm C Am
       G C G Em Am

Chorus
      Am
 Saikine aku kepikiran
           Dm
 Sok kapan iso ngincipi jemblemmu
          G
 Angen-angenku teko mbun-mbunan
         C                    E
 Iso tak pangan sak durunge turu

           Am
 Koyo wong sing meteng telung wulan
     Dm
 Aku iki yo Nyidam Jemblem mu
       G
 Seumpomo kudu tuku larang
            C               Am
 Ra nduwe duwit wani dodol untu

Am                 G
Aku Nyidam jemblem mu
             Am
Jemblem sing endi Mas
               G
Jemblem sing kuwi
             Am
Sing kuwi ngendi

Am           G
Mosok ra ngerti Dik
           Am            Dm
Pancen ra ngerti mbok yo ojo mbingungi
                 E           Am
Yo jemblem sing mbok gembol kuwi

Int. Am G Am Dm C G Em Am (2x)

Am
Dik aku penasaran
       G                   Am
Opo yo tenan kowe dodolan jajan
Dm
Nyawang kowe sing bakul jajan
       E
Mesthi wae jajan mu yo uenak tenan..

Am
Mas kuwi pancen bener Mas
          G                     Am
Tapi mung kari siji jenenge Jemblem
Dm
Jemblemku jembleme super
         E                        Am
Tak eman-eman Mas yo uwong podo ngiler

Am        G                        Am
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler
Am        G                        Am
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Int. Dm C Dm C Am
       G C G Em Am

Chorus
      Am
 Saikine aku kepikiran
           Dm
 Sok kapan iso ngincipi jemblemmu
          G
 Angen-angenku teko mbun-mbunan
         C                    E
 Iso tak pangan sak durunge turu

           Am
 Koyo wong sing meteng telung wulan
     Dm
 Aku iki yo Nyidam Jemblem mu
       G
 Seumpomo kudu tuku larang
            C               Am
 Ra nduwe duwit wani dodol untu

Am                 G
Aku Nyidam jemblem mu
             Am
Jemblem sing endi Mas
               G
Jemblem sing kuwi
             Am
Sing kuwi ngendi

Am           G
Mosok ra ngerti Dik
           Am            Dm
Pancen ra ngerti mbok yo ojo mbingungi
                 E           Am
Yo jemblem sing mbok gembol kuwi
Title: Deny ft. Mona Ochan - Ngidam Jemblem Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved