Chord Gitar Damara De ft. Vadesta - Gathuk Nada Dasar

Intro Am D G C Cm  

G        D    Em D
dek sepurane aku..
C      D     G
ra niat gawe tatu..
  C          D
tulung ngapuranen aku
     Bm        Em
janjiku bakale berubah
 Am          D       G
ojo salah aku OTW berbenah..

G           D     Em D
wes cukup le nglarani..
  C       D        G
roso iki saiki wes bedo..
  C       D
lorone kepati pati
         Bm       Em
nganti saiki isih rung mari
     Am           D          G
cobo bayangno loro atiku ko ngopo..

Chorus
    C         D           Bm  Em
 Gusti kulo sampun ikhlas tenan..
        Am    D       G
 pancen nasibe kudu kelangan..
     C       D        Bm      Em
 wes semene suene anggonku merjuangke..
   Am      D               G
 tapi opo walesane mung loro endinge..

  C         D          Bm  Em
 ojo waton muni ikhlas tenan..
     Am       D         G -D
 aku rung siap dinggo kelangan..
     C       D
 wes semene suwene
         Bm        Em
 dudu wektu sing sedelo..
  Am        D         G
 aku ngaku salah yo sepuro..

Int. Em G Am D
       Am C D  

G        D    Em D
dek sepurane aku..
C      D     G
ra niat gawe tatu..
  C          D
tulung ngapuranen aku
     Bm        Em
janjiku bakale berubah
 Am          D       G -D
ojo salah aku OTW berbenah..

G           D    Em D
wes cukup le nglarani..
  C       D        G
roso iki saiki wes bedo..
  C       D
lorone kepati pati
         Bm       Em
nganti saiki isih rung mari
     Am           D          G
cobo bayangno loro atiku ko ngopo..

Chorus
    C         D           Bm  Em
 Gusti kulo sampun ikhlas tenan..
        Am    D       G
 pancen nasibe kudu kelangan..
     C       D        Bm      Em
 wes semene suene anggonku merjuangke..
   Am      D               G
 tapi opo walesane mung loro endinge..

  C         D          Bm  Em
 ojo waton muni ikhlas tenan..
     Am       D         G
 aku rung siap dinggo kelangan..
     C       D
 wes semene suwene
         Bm        Em
 dudu wektu sing sedelo..
  Am        D         G
 aku ngaku salah yo sepuro..

    C         D           Bm  Em
 Gusti kulo sampun ikhlas tenan..
        Am    D       G
 pancen nasibe kudu kelangan..
     C       D        Bm      Em
 wes semene suene anggonku merjuangke..
   Am      D               G
 tapi opo walesane mung loro endinge..

  C         D          Bm  Em
 ojo waton muni ikhlas tenan..
     Am       D         G
 aku rung siap dinggo kelangan..
     C       D
 wes semene suwene
         Bm          Em
 dudu wektu sing sedelo..
  Am        D         G
 aku ngaku salah yo sepuro..

   C          D
 tulung dipikirke..
        Bm           Em
 antara tresnoku lan kowe..
   Am           D       G
 katresnanku wes entek ro kowe..
       Am                D
 tetep neng kene.. hoo oooo..
             G
 mlaku selawase..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!