Chord Bajol Kali - Shinta Arshinta ft. Arya Galih Kunci Gitar Dasar

Intro Am G G Am
        Am G G Am..

  Am                   G
bajol ning kali medeni uwong..
         G
kadung kowe wes ra tresno
            Am
yo ndang ngomong..
    Am              G
ra usah alasan basa basi..
        G                 Am
kuwi tambah nggawe lorone ati..

     Am                 G
sampeyan ojo gampang cemburu..
       G                 Am
iku ngono cuma teman lamaku..
        Am              G
ora mungkin aku berbuat begitu
          G                  Am
karena engkaulah cinta sejatiku..

   G               C
saiki aku wes eruh dewe..
        G                   Am
kowe goncengan karo purel kae..
        G                  C
mlebu bareng ning omah karaoke..
           Em                      Am
pangku-pangkuan koyo wong kasmaran ae..

      G            C
ojo dadi lorone atimu..
        G                    Am
wektu kuwi aku ngeterne koncoku..
     G                 C
karaokean aku gur melu melu..
      Em              Am
sepurane ojo dadi gelomu..

Chorus
      Am              G
 piye mas.. jane karepmu..
          Dm                    Am
 blonjoku ae sedino mung limang ewu..
       Am                  G
 ora cukup.. nggawe tuku wedakku..
         Dm                 Am
 ngono gayamu.. pingin rabi telu..

        Am                G
 sumpah dek.. kowe ojo cemburu..
       Dm                      Am
 ora bakalan.. tak ulangi tumindakku..
      Am                   G
 ra sido dek, ra sido rabi telu..
        Dm                  Am
 rabi siji wae wes budrek sirahku..

    G                        Am
 ilingo mas karo kowe anak bojomu..
     G                  C
 sadaro mas gek ndang tobato..
           G                    Am
 lek gak tobat aku tak njaluk pegat..
          G                      Am
 mengko kowe bakal dadi dudo melarat..

Int. Am G Dm Am
       Dm Am G -Em Am

  Am                   G
bajol ning kali medeni uwong..
         G
kadung kowe wes ra tresno
            Am
yo ndang ngomong..
    Am              G
ra usah alasan basa basi..
        G                 Am
kuwi tambah nggawe lorone ati..

     Am                 G
sampeyan ojo gampang cemburu..
       G                 Am
iku ngono cuma teman lamaku..
        Am              G
ora mungkin aku berbuat begitu
          G                  Am
karena engkaulah cinta sejatiku..

   G               C
saiki aku wes eruh dewe..
        G                   Am
kowe goncengan karo purel kae..
        G                  C
mlebu bareng ning omah karaoke..
           Em                      Am
pangku-pangkuan koyo wong kasmaran ae..

      G            C
ojo dadi lorone atimu..
        G                    Am
wektu kuwi aku ngeterne koncoku..
     G                 C
karaokean aku gur melu melu..
      Em              Am
sepurane ojo dadi gelomu..

Chorus
      Am              G
 piye mas.. jane karepmu..
          Dm                    Am
 blonjoku ae sedino mung limang ewu..
       Am                  G
 ora cukup.. nggawe tuku wedakku..
         Dm                 Am
 ngono gayamu.. pingin rabi telu..

        Am                G
 sumpah dek.. kowe ojo cemburu..
       Dm                      Am
 ora bakalan.. tak ulangi tumindakku..
      Am                   G
 ra sido dek, ra sido rabi telu..
        Dm                  Am
 rabi siji wae wes budrek sirahku..

    G                        Am
 ilingo mas karo kowe anak bojomu..
     G                  C
 sadaro mas gek ndang tobato..
           G                    Am
 lek gak tobat aku tak njaluk pegat..
          G          Em          Am
 mengko kowe bakal dadi dudo melarat..
Title: Bajol Kali - Shinta Arshinta ft. Arya Galih Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved