Chord NDX AKA - Piwales Tresno (New Version) Kunci Gitar

Intro F G Em Am
        Dm G C  

Chorus
        F             G
 kowe tau ono ning atiku
         Em            Am
 kowe mbiyen ngancani uripku
      Dm                G
 saikine kowe lungo ninggal
          C
 janji palsu..

      F              G
 opo iki piwales tresnamu
          Em               Am
 ngukir cidro neng njero batinku
          Dm          G
 ngoopo tego dolanan atiku
       C
 sak penakmu..

   F                  G
jancuk kowe malah minggat ro liyane
  Em             Am
remuk ajur atiku sak kabehe
         Dm
frustasi sing tak rasakke
        G
sungguh terlalu dalam
        C
depresi tak tanggung dewe
ku menangis dalam diam

         F                    G
tega kau tusukkan belati di hatiku
         Em                    Am
ternyata cinta tak semanis cangkemmu
       Dm                    G
utekku wes overthinking karo kowe
       C
nganti overheat ndase
                      (Em)
umep njeblok rasane ngodhwe..

Em
 jroning ati..
           Am
pancen tresno marang nimas..
        F
nanging aku ra biso..
     G
mbaleni kabeh crito..

Chorus
        F             G
 kowe tau ono ning atiku
         Em            Am
 kowe mbiyen ngancani uripku
      Dm                G
 saikine kowe lungo ninggal
          C
 janji palsu..

      F              G
 opo iki piwales tresnamu
          Em               Am
 ngukir cidro neng njero batinku
          Dm          G
 ngoopo tego dolanan atiku
       C
 sak penakmu..

 F                     G
stroke stress semenjak kau tinggal pergi
     Em                   Am
psikolog angkat tangan ra mampu ngobati
      Dm
semua yang kuinginkan
        G
sekejap lenyap menghilang
      C
kusangka ku pilihan ternyata pelarian

       F                     G
udan deres campur eluhku nyekseni
           Em              Am
yen kowe bahagia aku milih mati
        Dm                      G
dadi ngeblank tok rusak cintaku ini
      C
mlaku sing ngati ati
                       (Em)
karma sing ngeksekusi gapi..

Em
 jroning ati..
           Am
pancen tresno marang nimas..
        F
nanging aku ra biso..
     G              C
mbaleni kabeh crito..

D#         F        Dm           Gm
(lupakan saja.. cerita tentang kita..)
     Cm         F         A#
(sekarang aku lebih bahagia dengan dia..)
 D#        F         Dm          Gm
(mas sepurane.. yen aku milih de'e..)
      Cm           F         A#  C
(lalekno aku cukup tekan semene..)

Chorus
        F             G
 kowe tau ono ning atiku
         Em            Am
 kowe mbiyen ngancani uripku
      Dm                G
 saikine kowe lungo ninggal
          C
 janji palsu..

      F              G
 opo iki piwales tresnamu
          Em               Am
 ngukir cidro neng njero batinku
          Dm          G
 ngoopo tego dolanan atiku
       C
 sak penakmu..

        F             G
 kowe tau ono ning atiku
         Em            Am
 kowe mbiyen ngancani uripku
      Dm                G
 saikine kowe lungo ninggal
          C
 janji palsu..

      F              G
 opo iki piwales tresnamu
          Em               Am
 ngukir cidro neng njero batinku
          Dm          G
 ngoopo tego dolanan atiku
       C
 sak penakmu..

 F   G     Em Am
(mas sepurane..)
      Dm           G         C
(lalekno aku cukup tekan semene..)
Title: NDX AKA - Piwales Tresno (New Version) Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved