Chord Ipung Mr. Boy - Banyu Jenu Kunci Gitar

Intro C D Bm Em
        Am D G
        C D Bm Em
        Am D G  

G                    C
tegone kowe nglarani atiku iki..
Am                         D
nancepke belati ning mburi gegerku..
 Bm                      Em
ora kroso namung ngenani jantungku..
       Am           A         D    C D
lorone nganti tekan balung sumsumku..

G                 C
ora percoyo tapi iki saknyatane..
  Am                     D
suwe-suwe ngerti mergo weruh dewe..
 Bm                   Em
ora usah selak ora perlu kok jelaske
          Am             A     D
kembang mawar jebul isih ono wisone..
         D            G
nganti medhotke tresnaku iki..

Chorus
  C            D
 udan.. udan karo angin..
     Bm                             E
 kilate nyamber-nyamber neng tengah atiku..
   Am    D                  G
 deres.. derese eluh neng pipiku..

   C            D
 tulus.. tuluse tresnoku..
       Bm                      E
 jebul kok siram nganggo banyu jenu..
 Am            D                        G
 ora ngiro.. jebul isih mlaku karo wong liyo..

Int. C D G-D/F#-Em-D
       Am D G  

G                 C
ora percoyo tapi iki saknyatane..
  Am                     D
suwe-suwe ngerti mergo weruh dewe..
 Bm                   Em
ora usah selak ora perlu kok jelaske
          Am             A     D
kembang mawar jebul isih ono wisone..
         D            G
nganti medhotke tresnaku iki..

Chorus
  C            D
 udan.. udan karo angin..
     Bm                             E
 kilate nyamber-nyamber neng tengah atiku..
   Am    D                  G
 deres.. derese eluh neng pipiku..

   C            D
 tulus.. tuluse tresnoku..
       Bm                      E
 jebul kok siram nganggo banyu jenu..
 Am            D                        G
 ora ngiro.. jebul isih mlaku karo wong liyo..

  C            D
 udan.. udan karo angin..
     Bm                             E
 kilate nyamber-nyamber neng tengah atiku..
   Am    D                  G
 deres.. derese eluh neng pipiku..

   C            D
 tulus.. tuluse tresnoku..
       Bm                      E
 jebul kok siram nganggo banyu jenu..
 Am            D                        G    E
 ora ngiro.. jebul isih mlaku karo wong liyo..
 E      Am     D                        G
 ora ngiro.. jebul isih mlaku karo wong liyo..
Title: Ipung Mr. Boy - Banyu Jenu Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved