Chord Dini Kurnia - Ora Ono Wong Koyo Aku Kunci Gitar

Intro Am  F  G  Am  
        E F G Am  

     Am
ora ono wong koyo aku
        F
manut kabeh keputusanmu
        G         F     Am
senajan kuwi gawe gelo atiku..
       G
amergo gedhe tresnoku
       F
amergo gedhe sayangku
       Dm     E     Am
karo kowe ora ono liyane..

           Am
nanging ngene walesane
         Dm
tresnomu pindah liyane
        G             Em     Am
ngertenono kuwi kabeh ono karmane..

Int. E  F  G Em Am  

Chorus
           Am                 G
 tak pastekno kowe ra bakal nemoni..
        G                        Am
 tresno tulus koyo seng tak nduweni..
            Am                  G
 mergo mung aku seng paling ngerteni..
         G                 Am
 kabeh sifatmu kabeh kekarepanmu..

         Dm               Am
 mugo Gusti.. nguatne ati iki..
           G      Em       G  Am
 kanggo ngadepi cobane tresno iki..

Int. F G Em Am  

     Am
ora ono wong koyo aku
        F
manut kabeh keputusanmu
        G         F     Am
senajan kuwi gawe gelo atiku..
       G
amergo gedhe tresnoku
    F
amergo gedhe sayangku
       Dm     E     Am
karo kowe ora ono liyane..

           Am
nanging ngene walesane
         Dm
tresnomu pindah liyane
        G             Em     Am
ngertenono kuwi kabeh ono karmane..

Int. E  F  G Em Am

Chorus
           Am               G
 tak pastekno kowe ra bakal nemoni..
        G                        Am
 tresno tulus koyo seng tak nduweni..
            Am              G
 mergo mung aku seng paling ngerteni..
         G                 Am
 kabeh sifatmu kabeh kekarepanmu..

         Dm               Am
 mugo Gusti.. nguatne ati iki..
           G      Em          Am  E
 kanggo ngadepi cobane tresno iki..

           Am               G
 tak pastekno kowe ra bakal nemoni..
        G                        Am
 tresno tulus koyo seng tak nduweni..
            Am              G
 mergo mung aku seng paling ngerteni..
         G                 Am
 kabeh sifatmu kabeh kekarepanmu..

         Dm               Am
 mugo Gusti.. nguatne ati iki..
           G      Em          Am
 kanggo ngadepi cobane tresno iki..
           G      Em          Am
 kanggo ngadepi cobane tresno iki..
Title: Dini Kurnia - Ora Ono Wong Koyo Aku Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved