Chord Arya Galih - Eling Ae Kunci Gitar Dasar

Intro G Bm C D
        G Bm C D

    G            Cm        G
umpomo lintang kae iso tak sambati
      G            C             D
mesti iso ngancani aku seng loro ati..
      Em                              Bm
ditinggal kembang seng paling tak tresnani..
        C                         D
seng mbiyen janji ngancani tekane ma..ti..

      G          Cm           G       Cm
dek wingi iseh mesem ngguyu bebarengan..
    G           C           D
ora kroso saiki mung kari kenangan..
     Em                   Bm
kowe wes nemu ayem seng bedo..
      C                      D
wes mesem ngguyu karo wong liyo..

C          D           Bm        Em
 tulung ngomongo kurangku neng endi..
       Am                    D
nganti kowe ngremuk atiku ngene..ki..

Int. D-Em-F#m Em-F#m-G

Chorus
               C
 pas pisah rapopo..
                          D
 nanging nek eling kok yo loro..
-C        Bm                       Em
 kelangan wong seng paling tak tresno..
                 Am
 masio urung iso nrimo..
                     D
 kowe disanding wong liyo..
             G
 aku yo iso opo..

     C         D
 puasno.. katekno.. 
        Bm      B  Em
 karo pilihanmu saiki..
                 Am
 tingkahmu tak kangeni..
            D
 ning kahanane..
                      G
 kowe wes ayem neng bedo ati..

Int. Em A F#m
       Bm    C    D         Bm   Em Am
       la..konku.. kok koyo ngene..
         D
       gelo..

 Em         B        C         G -D  
aku sadar diri.. aku sadar posisi..
    Em                       D
aku seng sepele tak nangis dewe.. ooh..

        C                D
yuh larane.. kok koyo ngene.. 
  G           -D        Em
tulusku.. mung disepelekne..
            Am                    D
tulung ngomongo.. kurangku neng endi..
                   G
ora ngremuk ati ngene..ki..

Chorus
               C
 pas pisah rapopo..
                          D
 nanging nek eling kok yo loro..
          Bm                       Em
 kelangan wong seng paling tak tresno..
                 Am
 masio urung iso nrimo..
                     D
 kowe disanding wong liyo..
             G
 aku yo iso opo.. hoo..

     C         D
 puasno.. katekno.. 
        Bm      B  Em
 karo pilihanmu saiki..
                 Am
 tingkahmu tak kangeni..
            D
 ning kahanane..
                      G
 kowe wes ayem neng bedo ati..

      Am          D
aku dewe.. orapopo..
                        Em
timbang bareng keloro-loro..
Title: Arya Galih - Eling Ae Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved