Chord Shinta Arsinta - Aku Mundur

Intro C G Am G
        F  G  

  C       G         Am
lilo.. pancen aku kudu lilo..
   Dm                 G
ikhlas.. pancen aku kudu ikhlas..
  Em                   Am
lelakon iki tak simpen ning njero ati..
  F      G         C G
pasrah.. marang Gusti..

  C          G         Am
endahing segoro sing dadi saksi
          Dm           G
sumpah janji.. kanti tekan pati..
   Em             Am
ra nyono ra ngiro kowe mblenjani..
         Dm       G         C
tresnomu jebule.. ra mung siji..

F              G
tego sliramu.. nangis batinku..

Chorus
    F      G           Em    Am
 yo wis.. aku pancen kudu ngalah..
    Dm     G           C
 yo wis.. aku pancen kudu mundur..
       F        G        Em    Am
 tresnomu kuwi ora cukup aku siji..
   Dm              G
 kabeh.. mbuk rentengi..

Int. F G Em Am
       F G C  
       F G Em Am
       Dm G C G

  C          G         Am
endahing segoro sing dadi saksi
          Dm           G
sumpah janji.. kanti tekan pati..
   Em             Am
ra nyono ra ngiro kowe mblenjani..
         Dm       G         C
tresnomu jebule.. ra mung siji..

F              G
tego sliramu.. nangis batinku..

Chorus
    F      G           Em    Am
 yo wis.. aku pancen kudu ngalah..
    Dm     G           C
 yo wis.. aku pancen kudu mundur..
       F        G        Em    Am
 tresnomu kuwi ora cukup aku siji..
   F               G
 kabeh.. mbuk rentengi..

    F      G           Em    Am
 yo wis.. aku pancen kudu ngalah..
    Dm     G           C
 yo wis.. aku pancen kudu mundur..
       F        G        Em    Am
 tresnomu kuwi ora cukup aku siji..
   Dm              G
 kabeh.. mbuk rentengi..
 F          G          C
 tresnamu.. ora mung siji..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.