Chord Shinta Arshinta Ft Abimanyu - Ngingu Tuyul

Capo : Fret 2

Intro G  G  
        G  D  C D G  
        G  D  C D G  

        G                   D
sabar-sabar atiku wes tak sabarne..
           C                         Bm
yen krungu sambatmu pingin koyo kancane..
         C            G
nduwe kulkas sepeda motor gress..
           D
seng tas tuku teko dealere..
  C            D          G
masio aku mung bakulan tempe..
       D                   G   D
tapi rekosoku yo mung gawe kowe..

         G                   D
limang tahun mas awak dewe bebrayan..
       C                    Bm
anak loro tambah akeh kebutuhan..
         C              G
pinginku iso urip kecukupan..
       D                 G
ora mrono mrene golek utangan..

       G               D
awan bengi anggonku mergawe..
       C                 Bm
tapi rejekine yo mung sakmene..
     C              G
opo aku kudu ngingu tuyul..
       D                 G
supoyo penjalukmu iso terkabul..

         G            D
mas karepku ora ngono kui
         C                      Bm
dalan kleru ojo sampek mbok lakoni..
           C                  G      
nang dunyo awak dewe katon mulyo..
         D             G
nang akhirot bakal ciloko..

Chorus
    C
 ndungaren kowe koyo kyai..
       D                      G
 iso nuturi ora gur ngomel-ngomeli..
    C
 ngene ki gawe ademe ati..
           D           G
 nyawang kowe koyo widodari..

        C
 kowe sadar saiki aku wis sadar..
     D                       G
 nerimo andume Gusti Sing Kuoso..
       C
 rekosomu engko bengi tak ijoli..
         D              G
 sak kuatmu bakal tak ladeni..

Int. G Cm G -A D (3x)
       G  D  C D G  
       G  D  C D G  

        G                   D
sabar-sabar atiku wes tak sabarne..
           C                         Bm
yen krungu sambatmu pingin koyo kancane..
         C            G
nduwe kulkas sepeda motor gress..
           D
seng tas tuku teko dealere..
  C            D          G
masio aku mung bakulan tempe..
       D                   G   D
tapi rekosoku yo mung gawe kowe..

         G                   D
limang tahun mas awak dewe bebrayan..
       C                    Bm
anak loro tambah akeh kebutuhan..
         C              G
pinginku iso urip kecukupan..
       D                 G
ora mrono mrene golek utangan..

       G               D
awan bengi anggonku mergawe..
       C                 Bm
tapi rejekine yo mung sakmene..
     C              G
opo aku kudu ngingu tuyul..
       D                 G
supoyo penjalukmu iso terkabul..

         G            D
mas karepku ora ngono kui
         C                      Bm
dalan kleru ojo sampek mbok lakoni..
           C                  G      
nang dunyo awak dewe katon mulyo..
         D             G
nang akhirot bakal ciloko..

Chorus
    C
 ndungaren kowe koyo kyai..
       D                      G
 iso nuturi ora gur ngomel ngomeli..
    C
 ngene ki gawe ademe ati..
           D           G
 nyawang kowe koyo widodari..

        C
 kowe sadar saiki aku wis sadar..
     D                       G
 nerimo andume Gusti Sing Kuoso..
       C
 rekosomu engko bengi tak ijoli..
         D              G
 sak kuatmu bakal tak ladeni..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.