Chord Sasya Arkhisna - Lintu

Intro Am G F E
        Am G F  
        Am G F  E  

Am        Em
 tumetes iluh
          F           G
ning ngisore rembulan iki..
Am          Em              F   -G
 ngilingi kowe sing tak tresnani..

Am           Em
 gambaran crito sing wes 
 F
ono ning lamunanku..
Am             Em          F
 ra bakal nyongko nggerus atiku..

Dm            Em            F
 wes tak cukupno.. kekarepanmu..
        G                     Dm
nanging ra ono aji ning ngarepmu..
              Em
kudu aku sing ngalah
          F
pengenmu aku salah
    G    -E           Am
ngempet nangis nganti bubrah..

Chorus
-G   F
 opo salahku
            Em
 opo salahe rosoku..?
     F        G
 mutusi katresnan
          C       E
 nganti kelaran-laran..

       F
 Gusti pengenku ning urip
           Em
 sing mung sepisan iki..
     F        G            Am
 kudune aku karo kowe dadi siji..

   -G    F              Em
 nyatane opo..? kok tinggalno..
      E                Am
 keronto-ronto rasane atiku..
-G     F            Em
 tak lilakno.. kowe lungo..
       F         G         Am
 pungkasane critoku uwes temu..

Int. F G Em F
       F G Am  -G
       F  Em  F G Am  

Dm            Em          F
 wes tak cukupno kekarepanmu..
        G                     Dm
nanging ra ono aji ning ngarepmu..
              Em
kudu aku sing ngalah
          F
pengenmu aku salah
    G    -E           Am
ngempet nangis nganti bubrah..

Chorus
-G   F
 opo salahku
            Em
 opo salahe rosoku..?
     F        G
 mutusi katresnan
          C       E
 nganti kelaran-laran..

       F
 Gusti pengenku ning urip
           Em
 sing mung sepisan iki..
     F        G         Am
 kudune aku karo kowe dadi siji..
 Am
 hoo oooo..

-G   F
 opo salahku
            Em
 opo salahe rosoku..?
     F        G
 mutusi katresnan
          C       E
 nganti kelaran-laran..

       F
 Gusti pengenku ning urip
           Em
 sing mung sepisan iki..
     F        G            Am
 kudune aku karo kowe dadi siji..

   -G    F              Em
 nyatane opo..? kok tinggalno..
      E                Am
 keronto-ronto rasane atiku..
-G     F            Em
 tak lilakno.. kowe lungo..
       F         G         Am
 pungkasane critoku uwes temu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.