Chord Gilang ID - Takdir Trisno

Intro Dm G F Fm C

C                 F
 roso wediku wis ilang..
G                      C        -G/B
 mergo sayangku mbok bales sayang..
Am     A            Dm
 atiku mbok tambani nganti mari..
G                      C     G
 mbok tlateni aku mbok duweni..

C                        F
 sak gal waras gelo sing ning dodo..
G                      C
 mergo tresnoku mbok bales tresno..
Am         A           Dm
 mbok wernani ati sing suwe sepi..
        G                       C
abang, ijo, biru kui nyenengno atiku..

       Am                Em
ora pernah sio-sio olehe ikhlas nerimo
     F                   C
percoyo anane loro bakal tekane tombo
      Am                Em
suwun gawe sing tau nglarani atiku
      F                          G
saiki aku wis nemu sing lewih mbois..
             C
lewih kinyis-kinyis..

Chorus
        F
 takdir trisno..
      G          Em         Am
 sing mampu nemokke aku lan kowe
    Dm           G
 atimu kuat, aku semangat
            C
 mbok tresnani dengan hebat

      F
 jogo trisnomu
    G          Em         Am
 ra lali jenengmu saben dungoku
           Dm                   G
 tak suwun sliramu.. terus ning sandingku
              C
 urip tekan matiku..

Int. F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C

       Am                Em
ora pernah sio-sio olehe ikhlas nerimo
     F                   C
percoyo anane loro bakal tekane tombo
      Am                Em
suwun gawe sing tau nglarani atiku
      F                          G
saiki aku wis nemu sing lewih mbois..
             C
lewih kinyis-kinyis..

Chorus
        F
 takdir trisno..
      G          Em         Am
 sing mampu nemokke aku lan kowe
    Dm           G
 atimu kuat, aku semangat
            C
 mbok tresnani dengan hebat

      F
 jogo trisnomu
    G          Em         Am
 ra lali jenengmu saben dungoku
           Dm                   G
 tak suwun sliramu.. terus ning sandingku
              C
 urip tekan matiku..

               F
 houo.. takdir trisno..
      G          Em         Am
 sing mampu nemokke aku lan kowe
    Dm           G
 atimu kuat, aku semangat
            C
 mbok tresnani dengan hebat

      F
 jogo trisnomu
    G          Em         Am
 ra lali jenengmu saben dungoku
           Dm                   G
 tak suwun sliramu.. terus ning sandingku
              C
 urip tekan matiku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.