Chord BHL - Rabakal Ngeliyo

Capo : Fret 1

Intro F  C  G  

 C
angin wengi iki..
     G               Am
sing nambahi kangenku..
            Em
marang sliramu..
 F               C
apakah kau disana..
          Dm
merasakan yang sama
 G           C     G
apa yang kurasakan..

 C
angin wengi iki..
  G                      Am
salamkan rinduku untuknya..
                Em
disini ku menunggu..
  F              C
semoga kau disana.. 
          Dm
iso njogo opo..
     G         C    Gm C
sing wis mbok ucapne..

       F
semoga kau dan aku..
      Em
slalu dalam lindungnya..
    F         D         G
kumohon Tuhan jagalah dia..

Chorus
          C
 tak usah kau khawatirkan
        G              Am
 tresno sing tak duweni..
 Am                  Em
  bakal tak jogo lan tak ugemi..
 F                C         Am
  ning kene aku setyo ngenteni..
     Dm                G         C   G
 rabakal ngeliyo cukup kowe ning ati..

             C
 sing tak perluke buktimu
     G           
 ora mung ucapanmu..
 Am             Em
  terimakasihku untukmu..
 F                C    Am
  tak jaluk kowe ojo lungo..
        Dm         G         C    Gm G
 kadung nyaman aku marang sliramu..

Int. C  G  Am  Em  
       F  C  Dm G C  
       Gm C

        F             Em
mugi Gusti paringi.. ijabahi..
    F        D        G         A
aku lan kowe tekane pati.. oo.. o..

Chorus Overtune
          D
 tak usah kau khawatirkan
 (jogonen aku..)
        A             
 tresno sing tak duweni..
 (ojo lungo..)
 Bm                  F#m
  bakal tak jogo lan tak ugemi..
 (buktekno..)
 G                D         Bm
  ning kene aku setyo ngenteni..
 (matursuwunku..)
     Em                A         D   A
 rabakal ngeliyo cukup kowe ning ati..
 (kanggo.. awakmu..)

             D
 sing tak perluke buktimu
 (bakal tak buktekne..)
     A
 ora mung ucapanmu..
 (kanggo awakmu..)
 Bm             F#m
  terimakasihku untukmu..
 (maturnuwun..)
 G                D    Bm
  tak jaluk kowe ojo lungo..
 (ra bakal ngeliyo..)
        Em         A         D
 kadung nyaman aku marang sliramu..
 (cukup awakmu..)
        Em     A
 kadung nyaman.. 
               G  Gm D
 aku marang sliramu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.