Chord BryanX - Kebacot

Capo : Fret 5

Intro C  

-G/B  Am              Em
wes cukup anggonku berjuang..
        F            C
tak ucapkan dada mantan
-G/B  Am             Em
wes cukup anggonku kebacut
     F            G          C
pangapurane yen tau nggawe luput..

Int. F G C  

C       G/B        Am     G
kowe mbiyen.. dadi bahagiaku..
F       Em        Dm       G
saiki kowe.. dudu sopo-sopoku..
C            G/B         Am        G
mung biso nyawang.. lewat foto-fotomu..
F           Em
masio jejeg ngadekmu
Dm          G        C
nyandingmu ora karo aku..

-G/B  Am              Em
wes cukup anggonku berjuang..
        F            C 
tak ucapkan dada mantan
-G/B  Am             Em
wes cukup anggonku kebacut
     F            G          C
pangapurane yen tau nggawe luput..

Chorus
 F        G
  aku wes ikhlas 
         C       Am
 nyawang kowe saiki..
 Dm        G            C
  wes oleh sing luweh gati..
 F        G
  aku wes nrimo 
        Em              Am
 sendekolo kang dadi seksi..
 Dm      G            C
  crito iki tak rampungi..

Int. F G Em Am
       Dm G C  
       Dm  Em  F G C  

-G/B  Am              Em
wes cukup anggonku berjuang..
        F            C 
tak ucapkan dada mantan
-G/B  Am             Em
wes cukup anggonku kebacut
     F            G          C
pangapurane yen tau nggawe luput..

Chorus
 F        G
  aku wes ikhlas 
         C       Am
 nyawang kowe saiki..
 Dm        G            C
  wes oleh sing luweh gati..
 F        G
  aku wes nrimo 
        Em              Am
 sendekolo kang dadi seksi..
 Dm      G            C
  crito iki tak rampungi..

        F       G
 yen pancen.. kowe..
       C           Am
 mileh tresno anyarmu..
 Dm    G       C
  aku iki iso opo..
 F         G     Em         Am
  aku mung iso.. ikhlas nerimo..
 Dm    G        C
 aku loro ora popo..
 Dm    G        C
 aku loro ora popo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.