Chord Suliyana - Rintih

Capo : Fret 2

Intro C  F  Am G F  

C                     F
kowe sing tau nduwe arti..
     G        C
ning njero atiku
                   F        G
awan bengi tansah eling awakmu..
  Em         Am
saiki wis sirno..
  Dm           G
kowe malah ninggal lungo..
  Em                 Dm  G
remuk atiku keloro-loro..

C
wis kebacut nyaman
    F     G       C
aku wis kebacut sayang
                         F   G
nanging malah mok anggep dolanan..
  Em           Am
kowe wes blenjani
   Dm           G
janji setyo lan gemati
   Em                 (Dm)
nyatane aku mung dilarani..

Tab. Dm-Em-F-Dm
       Dm-Em-F-Dm-G

Chorus
          C
 mungkin iki dalanku
        Am
 kabeh uwis takdirku
         Dm
 kelaran-laran
        G
 dadi pelampiasan

          C
 tak cobo nggo nglalekno
          Am
 kenangan sing wis ono
         Dm
 senajan ora gampang
            G         
 ngikhlaske wong sing paling tak
   C
 sayang..

Tab. Dm-Em-F-Dm
       Dm-Em-F-G

Int. E Am -G D  
       E Am -G F  

C                     F
kowe sing tau nduwe arti..
     G     Am-Bm-C
ning njero a-ti-ku
                   F        G
awan bengi tansah eling awakmu..
  Em         Am
saiki wis sirno..
  Dm           G
kowe malah ninggal lungo..
  Em                 Dm  G
remuk atiku keloro-loro..

Chorus
          C
 mungkin iki dalanku
        Am
 kabeh uwis takdirku
         Dm
 kelaran-laran
        G
 dadi pelampiasan

          C
 tak cobo nggo nglalekno
          Am
 kenangan sing wis ono
         Dm
 senajan ora gampang
           G         
 ngiklasne wong sing paling tak
   C    C-Bm-A#m-Am
 sayang..

Overtune
          D
 mungkin iki dalanku
  -C#m  Bm
 kabeh uwis takdirku
         Em
 kelaran-laran
        A
 dadi pelampiasan

          D
 tak cobo nggo nglalekno
          Bm
 kenangan sing wis ono
         Em
 senajan ora gampang
            A
 ngikhlaske wong sing paling tak
   Bm   A
 sayang..
         Em
 senajan ora gampang
            A
 ngikhlaske wong sing paling tak
 Bm
 sayang..

Outro Em-F#m-G-A
        Em-F#m-G-A-C#m-D
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.