Chord Saixse - Malam Pagi Kunci Gitar

Capo : Fret 3

  Am         Em                    F
lari.. baran dalam diri tak puas hati
       C                     Am
hilang apa yang ku selalu mimpi
      Em                       F
bukak mata still gelap belum pagi
        G
belum pagi..

  Am            Em
malam.. masih muda
           F                   C
asal kau duduk macam tak buat apa
        Am                      Em
bazir masa nak fikir tentang cinta
          F
yea aku sakit..
                   G
aku healing sampai pagi tak balik..
  (Am)
oh no..

Intro Am Em F C
        Am Em F G Am

   Am         Em
oh no.. tak boleh..
           F                         C
hatiku dah parah kau tak boleh nak tarik
          Am               Em
aku nak rasa vibe sampai gila
               F
ada malam ku sedih
               G
ada malam ku nari sampai okay

Chorus
      Am      Em
 like o o o ooo
              F          C
 tak boleh control o o ooo
              Am       Em
 aku nak lets go o o ooo
                F
 ada malam ku sedih
                G
 ada malam ku nari sampai okay

  Am
hilang..
       Em                       F
kadang ku tak tenang ku hanya diam
    C                          Am
aku sayang tapi kau yang tak faham
           Em                F
apa aku pendam, rasa sakit dalam
                G
dah lama aku simpan

                    Am
so sekarang kau nak hay
                     Em
datang balik with no shy
                 F
sorry baby malam ni
                   C
aku busy gettin so fly
                  Am
vibe aku memang gila
                  Em
party macam 4th july
               F
hati aku tak rasa
                       G
we gon crash or we gon die alright
 (Am)
malam..

Int. Am Em F C
       Am Em F G
       Am Em F C
       Am Em F G
       Am  Am

   Am         Em
oh no.. tak boleh..
           F                         C
hatiku dah parah kau tak boleh nak tarik
          Am               Em
aku nak rasa vibe sampai gila
               F
ada malam ku sedih
               G
ada malam ku nari sampai okay

Chorus
      Am      Em
 like o o o ooo
              F          C
 tak boleh control o o ooo
              Am       Em
 aku nak lets go o o ooo
                F
 ada malam ku sedih
                G
 ada malam ku nari sampai okay

      Am      Em
 like o o o ooo
              F          C
 tak boleh control o o ooo
              Am       Em
 aku nak lets go o o ooo
                F
 ada malam ku sedih
                G
 ada malam ku nari sampai okay

  Am
hilang..
       Em                       F
kadang ku tak tenang ku hanya diam
    C                          Am
aku sayang tapi kau yang tak faham
           Em                F
apa aku pendam, rasa sakit dalam
                G
dah lama aku simpan

                    Am
so sekarang kau nak hay
                     Em
datang balik with no shy
                 F
sorry baby malam ni
                   C
aku busy gettin so fly
                  Am
vibe aku memang gila
                  Em
party macam 4th july
               F
hati aku tak rasa
                       G
we gon crash or we gon die alright
 (Am)
malam..

Outro Am Em F C
        Am Em F G Am
Title: Saixse - Malam Pagi Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved