Chord Saixse - Malam Pagi

Capo : Fret 3

  Am         Em                    F
lari.. baran dalam diri tak puas hati
       C                     Am
hilang apa yang ku selalu mimpi
      Em                       F
bukak mata still gelap belum pagi
        G
belum pagi..

  Am            Em
malam.. masih muda
           F                   C
asal kau duduk macam tak buat apa
        Am                      Em
bazir masa nak fikir tentang cinta
          F
yea aku sakit..
                   G
aku healing sampai pagi tak balik..
  (Am)
oh no..

Intro Am Em F C
        Am Em F G Am

   Am         Em
oh no.. tak boleh..
           F                         C
hatiku dah parah kau tak boleh nak tarik
          Am               Em
aku nak rasa vibe sampai gila
               F
ada malam ku sedih
               G
ada malam ku nari sampai okay

Chorus
      Am      Em
 like o o o ooo
              F          C
 tak boleh control o o ooo
              Am       Em
 aku nak lets go o o ooo
                F
 ada malam ku sedih
                G
 ada malam ku nari sampai okay

  Am
hilang..
       Em                       F
kadang ku tak tenang ku hanya diam
    C                          Am
aku sayang tapi kau yang tak faham
           Em                F
apa aku pendam, rasa sakit dalam
                G
dah lama aku simpan

                    Am
so sekarang kau nak hay
                     Em
datang balik with no shy
                 F
sorry baby malam ni
                   C
aku busy gettin so fly
                  Am
vibe aku memang gila
                  Em
party macam 4th july
               F
hati aku tak rasa
                       G
we gon crash or we gon die alright
 (Am)
malam..

Int. Am Em F C
       Am Em F G
       Am Em F C
       Am Em F G
       Am  Am

   Am         Em
oh no.. tak boleh..
           F                         C
hatiku dah parah kau tak boleh nak tarik
          Am               Em
aku nak rasa vibe sampai gila
               F
ada malam ku sedih
               G
ada malam ku nari sampai okay

Chorus
      Am      Em
 like o o o ooo
              F          C
 tak boleh control o o ooo
              Am       Em
 aku nak lets go o o ooo
                F
 ada malam ku sedih
                G
 ada malam ku nari sampai okay

      Am      Em
 like o o o ooo
              F          C
 tak boleh control o o ooo
              Am       Em
 aku nak lets go o o ooo
                F
 ada malam ku sedih
                G
 ada malam ku nari sampai okay

  Am
hilang..
       Em                       F
kadang ku tak tenang ku hanya diam
    C                          Am
aku sayang tapi kau yang tak faham
           Em                F
apa aku pendam, rasa sakit dalam
                G
dah lama aku simpan

                    Am
so sekarang kau nak hay
                     Em
datang balik with no shy
                 F
sorry baby malam ni
                   C
aku busy gettin so fly
                  Am
vibe aku memang gila
                  Em
party macam 4th july
               F
hati aku tak rasa
                       G
we gon crash or we gon die alright
 (Am)
malam..

Outro Am Em F C
        Am Em F G Am
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.