Chord Ngudak Swara - Terlalu Ayu

Capo : Fret 1

Intro C D G  D

G          D        Em    D
tulung sedino wae rungokke..
 C            D             G
aku seng neng kene mbok sepelekke..
        C           D
kurang opo aku karo slirahmu..
     Bm          E
seng njogo tresnaku..
   Am        D         G
nyatane kowe ra iso nrimo aku..
          C     D             G
nanging saiki kowe ninggal janji..

        C        D
wes tak kuat-kuatke..
          Bm          Em
kowe seng tak perjuangke..
        Am         D         G
jebul kowe.. malah milih liyane..

Chorus
                    C
 pancen aku seng kleru..
               D
 nggugu omonganmu..
              Bm          Em
 aku dudu pilihan.. dinggomu..
           Am             D
 kowe terlalu ayu dinggo aku..
                   G
 seng dudu wong brewu..

             C
 duh Gusti kulo..
    D
 sampun mboten kuat
    Bm     Em
 nrimo.. loro..
                 Am
 aku mong wong sepele..
            D                G
 sing isane yo mung disepelekke..

Int. C D Bm Em E
       Am D G  

        C        D
wes tak kuat-kuatke..
          Bm          Em
kowe seng tak perjuangke..
        Am         D         G
jebul kowe.. malah milih liyane..

Chorus
                    C
 pancen aku seng kleru..
               D
 nggugu omonganmu..
              Bm          Em
 aku dudu pilihan.. dinggomu..
           Am             D
 kowe terlalu ayu dinggo aku..
                   G
 seng dudu wong brewu..

             C
 duh Gusti kulo..
    D
 sampun mboten kuat
    Bm     Em
 nrimo.. loro
                 Am
 aku mong wong sepele..
            D                G
 sing isane yo mung disepelekke..

                    C
 pancen aku seng kleru..
               D
 nggugu omonganmu..
              Bm          Em
 aku dudu pilihan.. dinggomu..
           Am             D
 kowe terlalu ayu dinggo aku..
                   G
 seng dudu wong brewu..

             C
 duh Gusti kulo..
    D            Em
 sampun mboten kuat
           Em
 nrimo.. loro
                 Am
 aku mong wong sepele..
            D                G
 sing isane yo mung disepelekke..
                 Am
 aku mong wong sepele..
            D                G
 sing isane yo mung disepelekke..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.