Chord Ilux x Febri - Setiamu Iso Dituku

Capo : Fret 4

Intro Am F C G
        Am Dm G-F-Dm-G C

    C
tetese banyu langit
         Em
ngancani ati seng loro
    F                         C
aku ra nyongko kowe ninggal lungo..
    Dm
aku iseh ning kene..
     Am
iseh ngenteni kowe..
        F                        G
nanging kowe wis nyanding karo liyane..

Am          G
wes cukup sayang
           F        C
aku mung pemain cadangan..
      Am      G          F
tokoh utama datang aku siap
             G
mbok tinggal ngilang..

Chorus
                 F
 aku mung ora percoyo..
    G                  C
 nyatane setiamu iso dituku..
  A                      Dm
 ora iling kabeh karo perjuanganku..
   G                       C
 susah seneng ngancani uripmu..

                   F
 kowe sing ngapusi aku..
   G                       C
 tegane ngomong aku sing keleru..
   A                        Dm
 tugasku wes rampung dadi payungmu..
   G                  C
 budalo tak lilakne lungamu..

Int. Am C D  F  G  

Am          G
wes cukup sayang
           F        C
aku mung pemain cadangan..
      Am      G          F
tokoh utama datang aku siap
             G
mbok tinggal ngilang..

Chorus
                 F
 aku mung ora percoyo..
    G                  C
 nyatane setiamu iso dituku..
  A                      Dm
 ora iling kabeh karo perjuanganku..
   G                       C
 susah seneng ngancani uripmu..

                   F
 kowe sing ngapusi aku..
   G                       C
 tegane ngomong aku sing keleru..
   A                        Dm
 tugasku wes rampung dadi payungmu..
   G                     C
 budalo tak lilakne lungamu..
   A                        Dm
 tugasku wes rampung dadi payungmu..
   G                    (Am)
 budalo tak lilakne lungamu..

Outro Am C D  F G C
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.