Chord GuyonWaton x Denny Caknan - SANES

Intro F G Em Am
        Dm G Am  -G

 C
opo kowe ra ngerti larane..
    C                     F  -Em
naliko pas aku kelangan kowe..
      Dm          G-G
ngancani mongso sepimu..
  Em         Am-Am
nuruti opo karepmu..
   Dm                   G  Dm-Dm G
nyatane atimu dudu nggo aku..

     C
arepo gedene roso tresnoku..
      C                  F    F-Em
sak jerone atiku nggo sliramu..
     Dm          G
yen udu sing dikarepke..
  Em           Am
sanes sing dipingini..
  Dm             G
durung sempet nduweni..
            C  
mpun kon ngikhlaske..

     F
nyatane..
    G                      Em
sak singkat-singkate ceritane..
   A                    Dm
ngelalekke tetep ora gampang..
          G                       C
ra koyo kowe sing gampang golek liyane..

Chorus
 C -Em-F                     G
 ngancani nanging ora iso nduweni..
       Em
 ngenteni nanging kowe
   A                       Dm
 malah ngenteni tresno liyane..
       G
 dudu aku ternyata sing 
           C
 mbok karepke..

    F                       G
 udane soyo deres ra mandeg-mandeg..
    Em
 atiku melu teles..
     A                 Dm
 pas udane teko kowe lungo..
        G
 kowe lungo milih wong sing
       C
 luwih mulyo..

Int. Am Em F -C C-G/B
       Am Em F  G

     F
nyatane..
    G                      Em
sak singkat-singkate ceritane..
         A                 Dm
houwo ngelalekke tetep ora gampang..
          G                       C
ra koyo kowe sing gampang golek liyane..

Chorus
 C -Em-F                     G
 ngancani nanging ora iso nduweni..
       Em
 ngenteni nanging kowe
   A                       Dm
 malah ngenteni tresno liyane..
       G
 dudu aku ternyata sing
           C
 mbok karepke.. uwoo.. oooo..

    F                       G
 udane soyo deres ra mandeg-mandeg..
    Em
 atiku melu teles..
     A                 Dm
 pas udane teko kowe lungo..
        G
 kowe lungo milih wong sing
       C
 luwih mulyo..
     A                 Dm
 pas udane teko kowe lungo..
        G
 kowe lungo milih wong sing
      (C)
 luwih mulyo..

Outro C  F Em -G C
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.