Chord NEMEN - GILDCOUSTIC Kunci Gitar Dasar

Intro F G Em Am
        Dm-Em-F-D/F#-G

F  G         Am
 kudune kowe ngerti..
F      G          C
 tresnoku nomer siji..
F       G            Em    Am
 penake lehmu mblenjani janji..
Dm    G        C
 kowe tego nglarani.. 

F     G           Am
 usahaku wes ra kurang-kurang..
F      G            C
 gematiku wes pol-polan..
F          G
 pas aku dolan jebul
       Em           Am
ketemu kowe neng ndalan..
Dm      G           C
 kowe konangan gendakan..

     F      G         C
ngomongo.. njalukmu piye..
Em        F    G         C
tak turutane.. tak usahakne..
 F         G
aku ra masalah..
        Em         Am
yen kon berjuang dewe..
        Dm
sing penting kowe 
  G         C
bahagia endinge..

Chorus
            F
 nanging ngopo.. 
     G           Em
 walesanmu neng aku..
   A          Dm
 kowe luwih milih dek'e
   G           C             C7
 kowe ninggal aku, ninggal tatu
         F
 kurang opo.. 
     G          Em     Am
 nek ku mertahanke.. kowe..
   Dm          G      C
 kowe malah ngeboti liyane..

Int. F G Em A     Dm  G C
              o..oooo.. oo..
         F    G  Em-E/G# Am
       uuu.. uu..
               Dm
       pikiren bahagiamu
              G
       aku gampang..

     F      G         C
ngomongo.. njalukmu piye..
Em        F    G         C
tak turutane.. tak usahakne..
 F         G
aku ra masalah..
        Em         Am
yen kon berjuang dewe..
        Dm
sing penting kowe 
  G         C
bahagia endinge..

Chorus
            F
 nanging ngopo.. 
     G           Em
 walesanmu neng aku..
   A          Dm
 kowe luwih milih dek'e
   G           C             C7
 kowe ninggal aku, ninggal tatu
         F
 kurang opo.. 
     G          Em     Am
 nek ku mertahanke.. kowe..
   Dm          G      C    A
 kowe malah ngeboti liyane..

Overtune
               G
 ho nanging ngopo.. 
     A           F#m
 walesanmu neng aku..
   B           Em
 kowe luwih milih dek'e
   A           D             D7
 kowe ninggal aku, ninggal tatu
         G
 kurang opo.. 
     A          F#m    Bm
 nek ku mertahanke.. kowe..
   Em          A        D   Bm
 kowe malah ngeboti liyane..
   Em       A            D   Bm
 kowe malah milih wong kae..
   Em             A          D 
 jebul aku.. mbok anggep sepele..
Title: NEMEN - GILDCOUSTIC Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved