Chord Gildcoustic - Manot

Intro C  Bm  Am  Em  
        C  Bm  Am Bm Cm  D

 G           D/F#
aku sayang kowe
       Em            D
tapi kowe sayang dek e
     C          D        G  D
loro atiku mbok sia-sia' ne..

  G           D/F#
kadung nibo nangi
     Em         D   -Bm
merjuangke kowe kuwi..
        C            D         G
nanging nyatane kowe golek pengganti..

Am     D     Bm          Em
 getun rasane.. wes tak upayakke
    Am         D         G
ginio kok koyo ngene akhire..

Chorus
 Dm     G              C
  sedih mbok tinggal lungo
                    D
 karepku yo wes rapopo
                    Bm
 ning nyatane saben wengi
                    E
 aku sek kerep ngimpeni
               Am
 iki lagu teko ati 
                      D
 dudu mung crito ngapusi
                    G
 jujur tresnoku seh gedi..

 Dm          G       C
  tulung ngertenono aku sayang..
 D                   Bm
  tresnoku tenanan dudu
                  E
 mung dinggo dolanan
                      Am
 sumpah aku seh tresno sliramu
   D                    (C)
 tapi tresnomu dudu nggo aku..

Int. C  D  Em  Em  
                  huu..
       C            D
        aku pengene ro kowe..
       Cm  F  A#  D#  D#-Dm-Cm  D  

C      D      Bm         Em
 getun rasane.. wes tak upayakke
    Am         D         G
ginio kok koyo ngene akhire..

Chorus
 Dm     G              C
  sedih mbok tinggal lungo
                    D
 karepku yo wes rapopo
                    Bm
 ning nyatane saben wengi
                    E
 aku sek kerep ngimpeni
                Am
 iki lagu teko ati 
                      D
 dudu mung crito ngapusi
                    G
 jujur tresnoku seh gedi..

 Dm          G       C
  tulung ngertenono aku sayang..
 D                   Bm
  tresnoku tenanan dudu
                  E
 mung dinggo dolanan
                      Am
 sumpah aku seh tresno sliramu
   D                     G
 tapi tresnomu dudu nggo aku..

 Dm     G              C
  sedih mbok tinggal lungo
                    D
 karepku yo wes rapopo
                    Bm
 ning nyatane saben wengi
                    E
 aku sek kerep ngimpeni
                Am
 iki lagu seko ati 
                      D
 dudu mung crito ngapusi
                    G
 jujur tresnoku seh gedi..

 Dm          G       C
  tulung ngertenono aku sayang..
 D                   Bm
  tresnoku tenanan dudu
                  E
 mung dinggo dolanan
                      Am
 sumpah aku seh tresno sliramu
   D                     G
 tapi tresnomu dudu nggo aku..
 E                      Am
  sumpah aku seh tresno sliramu
   D                     G
 tapi tresnomu dudu nggo aku..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!