Chord Pakdhe Baz - GENAHNO

Intro G  

Chorus
 G           C      D         G
 yen pancen aku.. dudu dadi pilihanmu..
 Em       Am        D           G
 genahno ojo.. nggantungke roso tresnoku..
            C      D         Em
 yen kudu pisah.. aku ra masalah..
             Am        D         G
 mugo kowe bungah.. ikhlas aku pasrah..

Intro C D G Em
        Am D C -D G  

      G                   C
kisah iki tak dadekne guruku..
     D                        G
tak eleng eleng dadi pengelengku..
C          D         Bm           Em
supoyo suk mben aku ojo nganti kleru..
     Am         D        G  D
ben ora mbaleni kesalahanku..

      G             -G/B  C
sak gede-gedene perjuanganku..
      D                       G  G7
kalah karo sing neng njero atimu..
C         D         Bm       Em
tak akoni aku ora koyo idamanmu
      Am        D       G
sing iso nuruti kabeh pengenmu..

Am              D
 menang tulus kalah bagus..
      G    -D/F#   Em
atimu angel tak tembus..
           Am          D
menang nggetih kalah sugih..
          C   -D     G  -F
timbang perih aku ngalih..

Chorus
-G           C      D         G
 yen pancen aku.. dudu dadi pilihanmu..
 Em       Am        D           G
 genahno ojo.. nggantungke roso tresnoku..
-G7         C      D         Em
 yen kudu pisah.. aku ra masalah..
             Am        D         G
 mugo kowe bungah.. ikhlas aku pasrah..

Int. C D Bm Em
       Am D G  
       C D Bm Em
       Am D G  

      G             -G/B  C
sak gede-gedene perjuanganku..
      D                       G  G7
kalah karo sing neng njero atimu..
C         D         Bm       Em
tak akoni aku ora koyo idamanmu
      Am        D           G
sing iso nuruti kabeh pengenmu..

Am              D
 menang tulus kalah bagus..
      G    -D/F#   Em
atimu angel tak tembus..
           Am          D
menang nggetih kalah sugih..
          C   -D     G  -F
timbang perih aku ngalih..

Chorus
-G           C      D         G
 yen pancen aku.. dudu dadi pilihanmu..
 Em       Am        D           G
 genahno ojo.. nggantungke roso tresnoku..
-G7         C      D         Em
 yen kudu pisah.. aku ra masalah..
             Am        D         G
 mugo kowe bungah.. ikhlas aku pasrah..

             C      D         G
 yen pancen aku.. dudu dadi pilihanmu..
 Em       Am        D           G
 genahno ojo.. nggantungke roso tresnoku..
-G7         C      D         Em
 yen kudu pisah.. aku ra masalah..
             Am        D         G
 mugo kowe bungah.. ikhlas aku pasrah..
   Em        Am        D           G
 mugo kowe bungah.. ikhlas aku.. pasrah..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!