Chord ILUX ID - LEWAT JALUR LANGIT

Intro C  A  Dm  F G C  

 C
angin..
  A                        Dm
tulung sampekno roso kangenku..
  G                     C
soyo suwi soyo tambah jeru..
    A                         Dm
tresno iki mung salah ning wektu..
      G              C
nyapo saiki baru ketemu..

  Am
lewat jalur langit
     Dm
kowe sing dadi dungoku..
  G
kowe tak aminke
    C
senajan nyanding liyane..
E
aku sadar diri
        Am
tresno iki salah wektu
          F        G         C
nanging kowe tetep dadi pandongaku..

Chorus
     F               C
 ho uwo.. aku sayang kowe..
     F                    Am
 ho uwo.. kowe ngerti aku piye..
     F               C
 ho uwo.. aku tresno kowe..
     F                Am
 ho uwo.. mesti ono dalane..

Int. F  C  F  Am  
       F  G  

 C
angin..
  A                        Dm
tulung sampekno roso kangenku..
  G                     C
soyo suwi soyo tambah jeru..
    A                         Dm
tresno iki mung salah ning wektu..
      G              C
nyapo saiki baru ketemu..

  Am
lewat jalur langit
     Dm
kowe sing dadi dungoku..
  G
kowe tak aminke
    C
senajan nyanding liyane..
E
aku sadar diri
        Am
tresno iki salah wektu
          F        G         C
nanging kowe tetep dadi pandongaku..

Chorus
     F               C
 ho uwo.. aku sayang kowe..
     F                    Am
 ho uwo.. kowe ngerti aku piye..
     F               C
 ho uwo.. aku tresno kowe..
     F                Am
 ho uwo.. mesti ono dalane..

     F               C
 ho uwo.. aku sayang kowe..
     F                    Am
 ho uwo.. kowe ngerti aku piye..
     F               C
 ho uwo.. aku tresno kowe..
     F                Am
 ho uwo.. mesti ono dalane..

Outro F G Am
        F G C
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!